Vedete

Primele imagini cu Naomi Campbell în costum de baie, după ce a devenit mamă la 50 de ani!

Camelia
September 29, 2022 11:10 AM

Naomi Campbell a fost surprinsă de paparazzi în Bodrum (Turcia), în timp ce se relaxa pe un yacht de lux, fără fetița ei, însă alături de câțiva prieteni. Top modelul de abanos a afișat o siluetă impecabilă, chiar dacă a depășit vârsta de 50 de ani!

Cu siguranță ultimii doi ani au făcut-o pe Naomi Campbell să trăiască sentimente unice, după ce a devenit mama unei fetițe.  Chiar şi-a descris starea în social media spunând că se află într-un punct minunat al vieţii. O sursă a cotidianului The Sun a dezvăluit că aceasta s-a liniştit mult în ultimii ani, pregătindu-se cumva de candoarea maternităţii.

Iată că celebrul model a simțit nevoia unei vacanțe departe de casă, și a ales Turcia pentru relaxare. Paparazzi de la Dailymail au surprins-o pe un yacht de lux, împreună cu un grup de prieteni, în timp ce se bucurau de o vacanță, însă fără copii.

Un lucru este evident: Naomi, care a apărut îmbrăcată într-un costum de baie întreg, arată impecabil! Și este de înțeles, ținând cont ce sacrificii face pentru a se menține suplă. Modelul a mărturisit că de cele mai multe ori mănâncă doar odată pe zi! Plus de asta, are grijă să respecte mereu ora la care mănâncă.

Mister în jurul sarcinii lui Naomi Campebll

Surse ale Daily Mail afirmă că Naomi ar fi folosit o mamă surogat. Iar înainte de marele anunţ, ea şi-a anunţat staff-ul că nu va mai lucra în weekend-uri.

Campbell a surprins întreaga lume după ce a postat poza cu picioruşele fetiţei, declarând că nu a simţit nicicând o iubire mai mare.

Nu a dezvăluit metoda prin care a ajuns mamă, nici numele copilului. Însă în urmă cu câţiva ani a declarat că nu e nicio grabă, întrucât ştiinţa ne pune la dispoziţie soluţii, lăsând să se înţeleagă varianta unei mame surogat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dr Naomi Campbell (@naomi)

Pot număra pe o mână numărul de oameni care știau că o am. Dar ea este cea mai mare binecuvântare pe care mi-am putut-o imagina vreodată. Este cel mai bun lucru pe care l-am făcut vreodată.Este o fată bună: doarme foarte bine, nu plânge aproape niciodată și mi se spune că este foarte energică pentru vârsta ei. Tocmai a început să facă cu mâna, ceea ce este distractiv. Ea râde mult. Aproape că vorbește. Cred că ar putea merge înainte să se târască. Și are deja șase dinți‘, a declarat Naomi Campbell pentru Vogue.