News

Primele imagini de la nunta lui Justin Bieber și Hailey Baldwin!

andreea voicu
October 8, 2019 10:07 AM

Justin Bieber și Hailey Baldwin s-au cununat religios pe 30 septembrie, însă abia acum au publicat pe reţelele de socializare primele imagini de la fericitul eveniment.

Pe aceeasi temaDetalii despre nunta lui Justin Bieber cu Hailey Baldwin

Primele imagini de la nunta lui Justin Bieber și Hailey Baldwin!

Cei doi amorezi şi-au declarat jurămintele în cadrul unei ceremonii de poveste ce a avut loc într-o capelă din staţiunea Montage Palmetto Bluff, Carolina de Sud.

Solistul canadian Justin Bieber şi modelul Hailey Baldwin s-au căsătorit civil în 2018, în luna septembrie. Abia la două luni au confirmat pe Instagram că au devenit soţ şi soţie.

Pentru ziua cea mare, mireasa a purtat o rochie spectaculoasă. Hailey Bieber a dorit să strălucească la propriu şi a îmbrăcat o rochie super-sexy realizată pe comandă.

Hailey Baldwin a avut o rochie de mireasă tip-sirenă

Creaţia tip-sirenă din dantelă, cu umerii goi şi o trenă inediată, a fost confecţionată de Virgil Abloh pentru Off White. Mirele a purtat tot un costum pe comandă, de la Celine-Hedi Slimane.

În noile imagini postate de Hailey Baldwin pe Instagram, fanii au putut vedea, în sfârşit, cum a arătat rochia de mireasă a fotomodelului.

Pe trena impresionantă a fost scris un mesaj inedit, cu litere albe: ‘Till Death Do Us Part’ (n.r. Până ce moartea ne va despărţi).

De asemenea, Hailey şi-a scos în evidenţă şi inelul de logodnă, decorat cu un diamant de cinci carate, care a costat aproximativ 500 de mii de dolari.

„Nu așa este căsătoria. Dar totuși sunt lucruri extrem de frumoase legate de aceasta, ai pentru ce să lupți, ai un angajament să construiești ceva alături de cineva. Suntem extrem de tineri, iar asta este înfricoșător. O să ne schimbăm extrem de mult. Dar ne-am luat un angajament de a crește împreună și de a ne sprijini în aceste schimbări. Așa văd eu căsătoria. La finalul zilei, el este cel mai bun prieten al meu. Niciodată nu o să mă pot plictisi de el’, mărturisea Hailey.