News

Primele imagini de la reuniunea "Friends". Cand va fi difuzat episodul

Verdict.ro
May 13, 2021 21:14 PM

După luni (în acest caz, ani) de speculații și de așteptare, reuniunea Friends va deveni realitate. Această reuniune va fi difuzată pe HBO Max, pe 27 mai, în onoarea împlinirii a 25 de ani de la lansarea faimosului serial. Au existat câteva probleme în legătură cu producția, mai ales cauzate de pandemie, însă toate problemele au fost depășite si filmările s-au încheiat cu bine.

Toate starurile se întorc

 

Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) și David Schwimmer (Ross), de asemenea, regizorul va fi Ben Winson, ce este și producător executiv, alături de Kevin Bright, Marta Kauffman, and David Crane, Emma Conway și James Longman s-au ocupat de episodul asteptat de milioane de persoane.

Pe lângă actorii deja consacrați, se alătură și urmatoarea listă de vedete: David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon și Malala Yousafzai.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Reuniunea nu o să fie un episod obișnuit din serial

Deși actorii se reunesc, aceștia vor apărea ca și ei înșiși, nu vor juca personajele. „Pentru a evita orice neînțelegere, vrem să clarificăm faptul că acesta nu este un episod din serial. Actorii vor apărea ca și ei înșiși, nu vor juca personajele.”, au spus oficialii HBO Max.

Actorii vor câștiga milioane de dolari

Câteva surse au declarat pentru Hollywood Reporter că starurile au negociat ca să fie plătite între 2,5 milioane de dolari și 3 milioane de dolari pentru această reuniune.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Friends (@friends)