Living

Primele imagini din dormitorul fetiței lui Cardi B. Uite cum arată pătuțul realizat pe comandă

nicoleta.ispasescu
July 19, 2018 13:22 PM

Micuța Kultur s-a născut pe data de 11 iulie. Părinții Cardi B și Offset s-au asigurat că va avea parte de tot confortul, așa că au ales un pătuț creat special pentru micuță, extrem de mare și de confortabil.

Pe aceeasi temaSoția președintelui Franței le-a dat clasă tuturor! Cum arată Brigitte Macron în costum de baie

De la momentul nașterii au tot apărut diverse știri despre ea, dar până acum nu a fost niciunul referitor la pătuțul ei. Ieri, însă, Cardi B a simțit nevoia să împărtășească cu fanii de pe Instagram un video cu pătuțul de prințesă al micuței Kultur.

Pătuțul, care a fost un cadou din partea rapperului, are o formă ovală, dimensiuni gingatice și este împodobit cu draperii albe și detalii aurii. La exterior, pătuțul este alb cu auriu, iar lenjeria tot albă cu buline aurii. Și ca orice prințesă care se respectă, nu putea să nu aibă un baldachin, în vârful căruia a fost atașată o coroană. Întregul ansamblu s-ar potrivi de minune la Palatul de la Versailles.

„Nu am vrut să asamblez pătuțul până ne mutăm, însă Offset l-a aranjat cât timp am fost în spital. Este pur și simplu minunat”.

Designerii care au realizat pătuțul, Kapesh Designs, au declarat pe Instagram că modelul a fost creat personalizat pentru micuța Kultur, dar că au totuși pe stoc ceva asemănător.

Thanks @premadonna87 ???

O postare distribuită de Cardi B Official IG (@iamcardib) pe

Kultur se alătură listei de copii ai celebrităților care au pătuțuri extravagante: Kim Kardashian West a cheltuit 4,5000$ pe un pătuț Vetro Lucite, Beyonce și Jay Z sunt, de asemenea, fani ai mobilierului minimalist pentru bebeluși, iar Serena Williams a postat pe Instagram o poză cu pătuțul roz-auriu, realizat de Incy Interiors.