Video

Prin ce a trecut Antonia după ce Alex Velea a plecat la Asia Express și a lăsat-o singură

cristina.floroiu
February 19, 2020 14:36 PM

“Miami bici”!  Evenimentul la care toate vedetele și-au făcut apariția și locul unde câteva personaje din lumea mondenă ne-au dezvăluit lucuri picante din viața lor.

Pe aceeasi temaAntonia are un fizic de invidiat! Cum se menține artista în formă după trei nașteri

La avanpremieră și-a făcut apariția și un cuplu foarte iubit din România, Antonia și Alex Velea, iar noi am vrut sa aflăm totul despre perioada în care relația le-a fost pusă la încercare.

Prin ce a trecut Antonia după ce Alex Velea a plecat la Asia Express și a lăsat-o singură

Vezi tot ce ne-a povestit Antonia și Alex Velea despre relația lor în clipul de mai jos:

Alex Velea a lipsit de lângă Antonia, Dominic și Akim timp de 2 luni, ceea ce a fost destul de greu pentru cei doi îndrăgostiți.

Ei ne-au povestit faptul că a fost prima dată când au stat atât de departe unul de celălalt și atât Antonia, cât și Alex Velea au trecut prin clipe destul de grele, neputând vorbi deloc nici măcar la telefon.

“Nu am mai stat atât de mult despărțiți. Am fost plecat eu în America, atunci când ea era insărcinată, doar 12 zile. În 2016 am fost plecat din țară, cu o lună înainte de a se naște cel de al doilea fiu al nostru și ne-a fost foarte greu și atunci, doar că atunci aveam în plus telefon și puteam să mai vorbim pe facetime, dar acolo nu aveam ce să fac, nu aveam telefon. Maxim telepatia putea să  funcționeze”,  ne-a spus Alex Velea