News

Prin ce momente dureroase a trecut Nicole Kidman înainte de a avea copii

iulia.statie
July 15, 2020 12:36 PM

Nicole Kidman a avut câteva provocări grele de înfruntat, însă, aceasta nu s-a lăsat până nu și-a îndeplinit o mare dorință, anume de a avea copii.

Pe aceeasi temaLocuri de muncă surprinzătoare pe care vedetele le-au avut înainte de a-și câștiga faima

Nicole Kidman, despre visul de a deveni mamă

Aceasta și-a dorit atât de mult să fie mămică, încât a experimentat mai multe forme ale maternității. „Am trecut prin experiența adopției, prin a nașterii, dar și prin cea a unei mame-surogat. Mi-am dorit să fiu mamă, pur și simplu. Cred că instinctele mele materne au fost acolo încă din copilărie.”, a povestit aceasta într-un interviu, relatează publicația Viva!

Nicole Kidman s-a căsătorit cu actorul Tom Cruise în 1990, pe când avea vârsta de 23 de ani. Aceasta a rămas însărcinată, însă, a pierdut sarcina, fiind una ectopică, ovulul dezvoltându-se în afara uterului. După această experiență dureroasă, ea și Tom Cruise au decis să adopte doi micuți ce veneau din familii nevoiașe. Totul s-a petrecut cu ajutorul Bisericii Scientologice, Tom fiind membru și astăzi.

Vedeta s-a bucurat mult de acest aspect și Isabella Jane, 27 de ani și Connor Anthony, 25 de ani, au devenit copiii săi extrem de doriți.

Prin ce moment dureros a trecut actrița

În anul 2001, ea mai trecea printr-un moment dureros. Nicole pierdea a doua sarcină, iar din acest moment de deteriora relația dintre ea și soțul ei, actorul depunând actele de divorț în același an. Motivele citate au fost ‚diferențele ireconciliabile’. În 2006, Tom Cruise se căsătorea cu Katie Holmes, dar nici această relație nu a avut succes, cei doi divorțând peste șase ani. Din acest mariaj a rezultat o fetiță, Suri Cruise, 14 ani.

Nicole s-a căsătorit și ea cu Keith Urban în 2006, după un an de relație. În 2008, actrița își vedea visul devenind realitate, aducând pe lume pentru prima oară un copilaș.