News

Principele Nicolae, despre cum a evoluat sarcina soției sale, Alina Binder! Ce a dezvăluit despre botez

iulia.statie
September 22, 2020 16:18 PM

Principele Nicolae, nepotul Regelui Mihai I, anunța pe 1 iunie că soția sa este însărcinată și urmează să nască în luna noiembrie din acest an. Acum, el a vorbit pentru prima oară despre cum decurge sarcina soției sale, Alina Binder, dar și despre botez.

Pe aceeasi temaCum a cerut-o Principele Nicolae pe Alina Binder de soție! „Am decis să o cer în căsătorie puțin altfel”

Cum a evoluat sarcina Alinei Binder

Nicholae Medforth-Mills bucura pe toată lumea atunci când anunța, pe 1 iunie, Ziua Internațională a Copilului, că el și soția sa, Alina-Maria Binder, așteaptă un bebeluș. Cei doi s-au căsătorit în 2018, la Sinaia, pe 30 septembrie.

„Sunt fericit să vă pot împărtăși bucuria că soția mea, Alina-Maria, este însărcinată cu primul nostru copil, care va veni pe lume în noiembrie. Ocrotit de dragostea părinților și a familiei, copilul nostru va fi educat în respectul strămoșilor și al valorilor tradiționale, în spiritul iubirii și al responsabilității față de țară, în credința în care am fost botezat, ca și bunicul meu, Regele Mihai. Așa să ne ajute Dumnezeu.”, anunța Nicolae Medforth-Mills pe 1 iunie.

Acum, acesta a oferit un interviu în exclusivitate pentru Adevărul, unde a vorbit pentru prima oară despre cum se simte soția sa, dar și despre botez, dezvăluind că la evenimentul emoționant vor participa și membri ai Familiei Regale.

„Aşa cum cred că ştie toata lumea, eu sunt tată de câţiva ani deja, dar desigur acum contextul este diferit. Sunt sigur că din noiembrie viaţa mea se va schimba foarte mult şi bineînţeles în bine. Acum ne pregătim mai mult din punct de vedere psihic. Ne bucurăm foarte mult de această veste şi de viitorul nostru copil.”, a spus Principele Nicolae pentru publicația menționată mai sus.

„Am înţeles că nopţile nedormite vor veni imediat după ce se naşte copilul. Nopţile nedormite vor reprezenta o parte din această poveste specială şi, indiferent că ne place sau nu, asta este. Noi suntem aici pentru copil şi trebuie să avem grijă, nu contează dacă dormim sau nu. Eforturile noastre vor fi concentrate pentru creşterea copilului şi ca să fie sănătos şi fericit, asta este cel mai important.”, a continuat el.

Ce a dezvăluit Principele Nicolae despre botez

„Până acum soţia mea a fost foarte bine, foarte relaxată şi fericită. A fost o sarcină uşoară şi ne-am bucurat de asta. Soţia mea nu a avut deloc probleme sau alte provocări. Legat de data naşterii, aceasta va fi la începutul lunii noiembrie, în Bucureşti, şi sperăm să fie o naştere naturală.”, a dezvăluit acesta pentru sursa menționată mai sus.

Deși acesta nu a dezvăluit numele bebelușului și nici ce sex va avea, Principele Nicolae a vorbit și despre botez, explicând faptul că speră că evenimentul va apropia din nou Familia Regală: „Bineînţeles. Depinde şi de ce restricţii vor fi atunci din cauza pandemiei. Îmi voi invita familia şi sper că venirea unui copil ne va reapropia. Mi-aş dori să îi prezint copilului meu mătuşa şi unchiul, cred că ar avea multe de învăţat de la ei.”