News

Prințesa Beatrice își va amâna nunta

iulia.statie
March 18, 2020 11:24 AM

Pentru Prințesa Beatrice, a treia oară nu este cu noroc. Potrivit People, aceasta ar putea să își amâne nunta pentru a treia oară ținând cont că ea a mai fost nevoită în trecut să renunțe la eveniment din cauza scandalului în care tatăl său a fost asociat cu Jeffrey Epstein.

Pe aceeasi temaCopilul lui Meghan Markle şi detaliul neştiut despre succesiunea la tronul Marii Britanii

Beatrice, fiica Prințului Andrew și a lui Sarah Ferguson, plănuia să își țină ceremonia pe 29 mai la St. James Palace din Londra, iar recepția urma să aibă loc în grădinile Palatului Buckingham. Totuși, Regina a anulat toate petrecerile de la Palat din cauza răspândirii coronavirusului. Beatrice și logodnicul ei, Eduardo Mapelli Mozzi, nu au oferit comentarii.

„Data a fost schimbată de două ori. Nunta va fi mai mică de data aceasta.”, spunea o sursă în februarie.

Prințesa Beatrice își va amâna nunta

Față de Harry și William, Beatrice spera la o nunta mult mai discretă. Ea își dorea ca evenimentul să fie cât mai normal posibil, iar tatăl său să ia parte la nuntă. „Andrew probabil va face un toast la recepție, așa cum orice tată face. Ei vor încerca să aibă o nuntă cât mai normală.”, a continuat sursa.

Mai mult, Andrew a rămas o parte importantă din viața fiicelor lui și a fostei soții, chiar dacă scandalul în care a fost implicat a afectat foarte mult Familia Regală. „Beatrice nu l-ar răni niciodată pe tatăl ei. O să rămână să îi stea alături, așa cum și el va face.”, a declarat o sursa.