News

Prinţesa Beatrice s-a logodit cu Edoardo Mapelli Mozzi

iulia.statie
September 26, 2019 16:02 PM

„O să ne ținem de mână azi, mâine și pentru totdeauna.”

Anul viitor se anunță o altă nuntă regală. Prințesa Beatrice, fiica prințului Andrew și Sarah, ducesa de York s-a logodit. Palatul Buckingham a anunțat logodna acesteia cu Edoardo Mapelli Mozzi, ce a cerut-o de soție în Italia în această lună.

Pe aceeasi temaCelebrități care au format cupluri cu membri ai Familiilor Regale

„Majestatea sa și domnul Mapelli Mozzi s-au logodit în timp ce erau în Italia, în această lună.”, au dezvăluit cei de la palat, adăugând că nunta va avea loc în 2020.

Cuplul și-a exprimat bucuria printr-o declarație dată de cei de la palat. „Suntem extrem de fericiți pentru că vă anunțăm despre logodna noastră recentă. Abia așteptăm să începem aventura vieții împreună și să ne căsătorim.”, au spus aceștia.

De asemenea, Mapelli Mozzi și-a exprimat dragostea pentru logodnica sa pe un site de socializare, unde a postat mai multe poze cu ei doi.

„Niciodată nu o să fii singură dragostea mea, inima mea e casa ta. O să ne ținem de mână azi, mâine și pentru totdeauna.”, a scris acesta.

 

 

View this post on Instagram

 

You will never be alone my love, my heart is your home. Hand in hand, today, tomorrow and forever. ? Photo Credit @misanharriman ??

A post shared by Edo Mapelli Mozzi (@edomapellimozzi) on

Și sora prințesei, prințesa Eugenie a dorit să-și împărtășească gândurile cu toată lumea pe aceeași rețea de socializare. Pozele postate de aceasta îi înfățișează pe cei doi îmbrățișați, iar inelul de logodna strălucește pe degetul prințesei.

„Beabea – wow! Sunt foarte fericită pentru tine, iubita mea soră mai mare și pentru dragul meu Edo! Mă așteptam ca veștile să vină de ceva vreme iar voi doi sunteți făcuți pentru a fi împreună.”, a scris prințesa Eugenie.

 

Părinții lui Mapelli Mozzi au spus că sunt foarte încântați de logodnă. „Familia noastră o cunoaște pe Beatrice de mult timp. Edo și Beatrice sunt făcuți unul pentru celălalt, iar fericirea și iubirea lor o poate observa oricine. Ei împărtășesc o legătură extrem de puternică și de unită, iar mariajul lor doar va întări ceea ce este deja o relație frumoasă.”, au declarat aceștia.

Prințesa Beatrice este a noua în linia de succesiune la tron.

Sursă: CNN