News

Prințesa Beatrice se pregătește de măritiș? Cine este iubitul nepoatei Regina Elisabeta

andreea voicu
April 9, 2019 17:47 PM

Prințesa Beatrice de York este fiica cea mare a Prințului Andrew, băiatul Reginei Elisabeta. La fel ca și sora sa, Prințesa Eugenie, aceasta e în centrul atenției și toți se întreabă cine este iubitul său, dar și când se va mărita.

Pe aceeasi temaNunta Prințesei Eugenie cu Jack Brooksbank a fost live pe Youtube! Ce rochie și tiara a purtat Prințesa

La nunta surorii sale, pe 12 octombrie 2018, Prințesa Beatrice, în vârstă de 30 de ani, a fost zărită singură, ea nefiind însoțită de un bărbat. La puțin timp, însă, s-a aflat că aceasta este într-o relație cu un tânăr milionar, pe nume Edoardo Mapelli Mozzi.

Prințesa Beatrice se pregătește de măritiș? Cine este iubitul nepoatei Regina Elisabeta

Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni, iar povestea lor de iubire evoluează destul de rapid, potrivit presei britanice.

Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi s-au cuplat în septembrie 2018, cu nici două luni înainte de nunta Prințesei Eugenie cu Jack Brooksbank. Cei doi au anunțat oficial că trăiesc o poveste de iubire, în luna noiembrie 2018, la o petrecere privată, organizată de indianul Lakshmi Mittal.

”Beatrice și Edo sunt în același cerc de prieteni și s-au cunoscut prin intermediulunui prieten comun. Cei doi au fost în vacanță împreună și Beatrice l-a prezentat tatălui și mamei sale, Fergie. Lucrurile se mișcă rapid și nu ar fi o surpriză dacă s-ar logodi”, au declarat surse apropiate familiei regale britanice.

Deși au doar câteva luni de relație, Prințesa Beatrice și Edoardo s-au mutat deja împreună, iar prietenii lor mărturisesc că cei doi plănuiesc să se căsătorească anul acesta.

Petrec fiecare moment împreună. Nu știu sigur dacă el deja a cerut-o în căsătorie, dar discută despre asta, urmând să se concretizeze la sfârșitul acestui an sau la începutul lui 2020. Știu că părinții ei sunt încântați, iar Ducesa se gândește deja la ce va purta la ceremonie”, au declarat apropiații cuplului pentru The Sun.

Despre Edoardo Mapelli Mozzi se știe că are 34 de ani și propria firmă de consultanță din anul 2007. El a mai fost căsătorit și are un fiu în vârstă de 2 ani.

În 2016, Prințesa Beatrice s-a despărțit de Dave Clark, cu care a avut o relație timp de 10 ani. De atunci, verișoara lui William și a lui Harry nu mai fusese văzută în preajma unui bărbat.

 

Sursa: The Sun