News

Prințesa Beatrice și-a anulat petrecerea de logodnă. Care este motivul

iulia.statie
December 9, 2019 13:42 PM

Petrecerea de logodnă urma să aibă loc la Chiltern Firehouse, în Lodra, însă Prințesa Beatrice a anulat-o în urma scandalului în care tatăl ei e implicat.

Pe aceeasi temaPrințesa Beatrice se pregătește de măritiș? Cine este iubitul nepoatei Regina Elisabeta

Se pare că fiica lui se temea de faptul că paparazzi l-ar putea urmări. În locul evenimentului, Beatrice și logodnicul ei, Eduoardo Mapelli Mozzi au decis să organizeze o petrecere mică, în apartamentul deținut de un prieten.

Prințesa Beatrice și-a anulat petrecerea de logodnă. Care este motivul

Beatrice și Mozzi s-au logodit în această toamnă iar nunta este programată pentru anul viitor, însă nu au oferit detalii despre eveniment.

Scandalul în Familia Regală continuă din cauza asocierii Prințului Andrew cu Jeffrey Epstein. Acestuia i-au fost retrase atribuțiile regale, în urma controversatului interviu pe care l-a avut cu BBC.

„Asocierea mea cu Jeffrey Epstein a afectat munca familiei mele și munca a numeroase organizații de caritate pe care sunt mândru că le sprijin.”, a declarat acesta.

Totuși, expertul Kaie Nicholl a vorbit cu ET despre ce a declarat Prințul, ea explicând că deciziile îi aparțin în totalitate.

„El spune că a fost decizia lui să renunțe, iar Elisabeta a fost de acord. Îmi dau seama că Andrew a știut că trebuie să plece. După întâlnirea cu Regina știa că nu are altă alternativă”, a declarat Katie, potrivit Elle.

„A fost greu pentru Regină, el este preferatul ei, însă faptele lui au afectat monarhia. Nu a existat altă opțiune pentru niciunul, doar ca Andrew să renunțe.”, a adăugat Nicholl.