Vedete

Prințesa Charlene de Monaco trece printr-o altă suferință imensă: „Îngerul meu mic a murit aseară”

maria.apostol
October 28, 2021 13:01 PM

După zvonurile care prevăd un divorț inevitabil, dar și o problemă gravă de sănătate, Prințesa Charlene de Monaco trece acum printr-o altă suferință imensă.

Charlene de Monaco şi-a împărtăşit durerea după ce iubitul ei câine de companie a murit. Prinţesa, în vârstă de 43 de ani, a postat pe Instagram o fotografie cu patrupedul ei, Angel, care a fost făcută anul trecut de Crăciun, la Monaco.

Îngerul meu mic a murit aseară. Îmi va fi atât de dor de tine, odihneşte-te în pace”, a scris Charlene.

Aceasta nu este singura suferință prin care trece frumoasa prințesă. Ea se confruntă și cu o problemă serioasă de sănătate.

Lung șir de suferințe pentru prințesa Charlene

Din luna martie a acestui an ea a plecat în Africa de Sud invocând motive caritabile. Însă, în realitate, ea ar fi contractat o infecție severă la nivelul sinusurilor, iar starea ei de sănătate i s-a degradat treptat.

Pe lângă toate astea, inclusiv viața sentimentală a prințesei este greu încercată. Se vorbește despre un inevitabil divorț între ea și prințul Albert.

Nu a plecat în exil. Nu a plecat din Monaco în grabă sau pentru că era supărată pe mine ori pe altcineva”, a declarat prințul Albert de Monaco în cadrul unui interviu pentru revista People, negând astfel că în relația lor de cuplu ar exista probleme.