News

Prințesa Charlene de Monaco vrea să divorțeze de Prințul Albert. Renunță la idee doar cu o singură condiție!

maria.apostol
March 24, 2022 16:04 PM

După o perioadă grea în care a stat internată într-o clinică privată din Elveția, Charlene de Monaco s-a întors acasă și i-a impus o condiție clară soțului ei pentru a nu divorța!

Sătulă probabil de numeroasele escapade amoroase ale soțului ei, prințesa i-a mărturisit că-și dorește să divorțeze. Potrivit presei franceze, Charlene ar fi pus totuși o condiție pentru a renunța orice acțiune!

Fosta sportiva a acceptat să rămână în această căsnicie doar dacă poate locui departe de Palatul Grimaldi.Pentru Charlene se pare că palatul princiar Grimaldi este un loc plin de „amintiri neplăcute”, și un spațiu imens și luxos, pe care trebuie să-l împartă cu cumnata ei, Carolina, cu care nu pare să se înțeleagă deloc, relația lor fiind una destul de rece și neplăcută în ultima vreme.

Odată ajuns în Monaco, Charlene a putut să-și îmbrățișeze copiii din nou. Dar a refuzat să apară în public alături de soțul ei. Prințul Albert și-a petrecut ziua de naștere singur, iar de St. Patrick’s Day a fost văzut doar alături de gemenii săi.

De ce boală suferă Prințesa de Monaco

Soția prințului de Monaco a fost internată într-o clinică de recuperare pentru epuizare fizică și mentală.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Charlène de Monaco ? (@charleneofmonaco) 

Reporterii francezi asociază însă evenimentele din viața prințesei cu o puternică depresie, asemănătoare celei cu care s-a confruntat la începutul mariajului mama prințului Albert de Monaco.