News

Prințesa Charlotte niciodată nu o să fie Ducesă! Care este motivul

iulia.statie
August 4, 2020 10:31 AM

Prințesa Charlotte, în vârstă de cinci ani, este fiica mijlocie a Prințului William cu Kate Middleton. Fratele ei mai mare este Prințul George, în vârstă de șapte ani și fratele mai mic Prințul Louis, în vârstă de doi ani.

Pe aceeasi temaCopilul lui Meghan Markle şi detaliul neştiut despre succesiunea la tronul Marii Britanii

De ce nu va primi Prințesa Charlotte acest titlu

Deși cei doi frățiori pot să primească titlul de Duci în viitor, Prințesa este foarte posibil să fie lipsită de acest lucru. La fel ca la majoritatea membrilor Familiei Regale, titlul ei se va schimba pe măsură ce crește.

Titlul oficial al ei este de Majestatea Sa Prințesa Charlotte de Cambridge și aceasta este a patra în linie la Tron. Totuși, chiar dacă rangul ei este unul ridicat, titlul de Duce le revine momentan doar celor de sex masculin.

Pentru ca o femeie să devină Ducesă, aceasta trebuie să se marite cu un Duce. Frații săi, spre exemplu, vor primi acest titlu imediat cum se vor căsători, după cum este tradiția.

Ce titlul va primi Prințesa Charlotte

Chiar dacă este puțin probabil ca ea să devină Ducesă, există un alt titlu pe care îl va primi. Cum tatăl ei va deveni Rege în viitor, este foarte posibil ca micuța să aibă și ea alt titlu imediat cum evenimentul va lua loc.

Prințesa Charlotte va deveni Prințesa Regală, un titlu ce îi aparține momentan Prințesei Anne, ce este fiica Reginei Elisabeta. Prințesa Anne, este, la fel ca si Charlotte, singura de sex feminin printre rudele sale.

Acest titlu este de obicei oferit celei mai mari fiice ale Monarhului. „Este un titlu ce rămâne pe viață, așa că Charlotte ar trebui să aștepte cel puțin până la moartea Prințesei de acum.”, a dezvăluit autorul regal, Duncan Larcombe.

De-a lungul timpului, au existat șapte Prințese Regale. Regina Elisabeta nu a fost cunoscută niciodată după acest titlu, pentru că, mătușa ei, Prințesa Mary, îl primise.