Beauty

Prințesa de Monaco, Charlene, schimbare de look neobișnuită

iulia.statie
December 18, 2020 12:42 PM

Stilul Prințesei de Monaco, Charlene, mereu a ieșit în evidență, mai ales pentru că aceasta a avut de unde să preia anumite influențe, regretatul Karl Lagerfeld fiind mult timp prieten de familie, iar soțul ei, Albert al II-lea, fiind fiul lui Grace Kelly, dar ultima sa tunsoare cu siguranță a fost una neobișnuită.

Pe aceeasi temaCelebrități care au format cupluri cu membri ai Familiilor Regale

Prințesa Charlene de Monaco a optat pentru o schimbare de look îndrăzneață

La un eveniment ce avea ca scop distribuirea cadourilor de Crăciun, Charlene a apărut rasă pe o parte a capului, un stil destul de îndrăzneț. Mama a doi copii, în vârstă de 42 de ani, a avut mereu o preferință pentru tunsorile scurte, dar de data aceasta, ea a decis să meargă la o nouă extremă, iar părerile fanilor sunt împărțire, unii fiind șocați de apariția ei, alții complimentându-i curajul.

Totuși, cum toată lumea și-a dorit să opteze în acest an pentru schimbări de look și creativitatea a fost mereu un punct de plecare, nu ne surprinde dorința Prințesei, însă este încă neclar când a optat pentru această tunsoare, căci în cele mai recente fotografii postate sau apariții publice, ea și-a ținut departe de fani podoaba capilară, uneori purtând o pălărie.

Prințesa Charlene, asemănată cu Charlize Theron

Charlene s-a depărtat mult de tunsorile obișnuite în Familiile Regale, dar și Meghan Markle a avut o apariție îndrăzneață cândva, optând pentru un coc dezordonat. Ba chiar, Prințesa a fost asemănată cu Charlize Theron, ce a avut o coafură asemănătoare în trecut.

Crescută în Africa de Sud, înainte de a intra în Familia Regală de Monaco, pasiunea lui Charlene era înotul, iar ea chiar concura la Jocurile Olimpice în 2000. Ba chiar, prin acest sport își întâlnea alesul, dar cei doi nu formau oficial un cuplu până în 2006. Ei s-au căsătorit în 2011, iar Prințesa năștea gemeni în 2014, pe Prințesa Gabrielle și Prințul Jacques.