News

Cum a semnalat Prințul Charles sfârșitul mariajului cu Prințesa Diana, după nașterea lui Harry

iulia.statie
August 15, 2020 15:22 PM

Prințesa Diana știa că mariajul ei este pe terminate imediat după ce l-a născut pe Prințul Harry. Conform lui Paul Burrell, situația devastantă a început imediat cum soțul ei, Prințul Charles, i-a aruncat o privire bebelușului Harry.

Pe aceeasi temaMeghan Markle și Kate Middleton, ținute inspirate din stilul Prințesei Diana

Acesta a făcut un comentariu asupra părului roșcovan, moștenirea familiei Dianei, și a după a spus câteva cuvinte dureroase.

Cum a semnalat Prințul Charles sfârșitul mariajului cu Prințesa Diana, după nașterea lui Harry

„Acum, mi-am îndeplinit datoria. Mă pot întoarce la Camilla.”, a reprodus cuvintele lui Charles, Paul Burell, într-un interviu exclusiv dat celor de la HollywoodLife.

Camilla Parker Bowles a fost iubita lui Charles, iar cei doi au rămas apropiați chiar și în timpul mariajului său cu Diana. Camilla era și ea căsătorită în vremea aceea.

Pentru Diana, această veste a fost devastatoare. „Ea îl iubea pe Charles”, a declarat Burell.

Ceea ce începuse ca o poveste de dragoste scoasă din povești, pentru o fată ce făcea parte dintr-o familie pe care Regina o aprobase, se transforma acum într-un coșmar.

Charles nu o putuse uita pe prima sa dragoste, Camilla. Cei doi s-au împăcat imediat ce Charles a anunțat că mariajul său se destrămase. Ei s-au căsătorit în 2005, imediat după ce au divorțat de parteneri.

Pasiunile Dianei încă sunt prezente prin fii săi

„Ea nu a respectat regulile și și-a crescut copiii. Ei au petrecut destul timp cu ea pentru a-i împrumuta visele și speranțele.”, a declarat Paul.

Diana a fost faimoasă pentru grija ei față de oamenii bolnavi, pentru faptul că îmbrățișa fără frică pe oricine.

„Obișnuia să îmi spună: ‚Fac ceea ce trebuie? Este de ajuns?’, atunci îi răspundeam: ‚Ești o lumină ce strălucește asupra oamenilor ce au fost uitați’. Aceasta era misiunea ei.”, a continuat Burell în interviul dat în exclusivitate celor de la HollywoodLife.

Atât William, cât și Harry s-au implicat în multiple cauze de caritate exact ca și mama lor. Ba mai mult, ambii s-au căsătorit din dragoste.

Diana nu a acceptat ca bona să se comporte diferit cu vreunul dintre băieți, deși William era moștenitorul.

„Ea i-a zis bonei: Îi vei trata la fel. Ambii sunt băieții mei. Îi iubesc la fel.”, a spus Burell.

Ba chiar, dragostea Dianei i-a inspirat și pe copiii săi, William și Harry.

„La fel cum a zis și William: ‚Nu contează dacă Louis sau George o să aibă o altă orientare sexuală, îi vom iubi la fel.’”

Sursă: HollywoodLife