News

Prințesa Diana se simțea neliniștită în ziua nunții! S-au aflat noi detalii cutremurătoare

iulia.statie
April 21, 2020 17:02 PM

Toată lumea știe deja că Prințesa Diana și Prințul Charles au avut câteva probleme în căsnicie, însă, potrivit unor noi surse, ea se simțea neliniștită cu privire la această relație încă de la început.

Pe aceeasi tema22 de ani de la moartea Prințesei Diana. Află mesajul din spatele celei mai controversate apariții ale sale

Prințesa Diana se simțea neliniștită în ziua nunții! S-au aflat noi detalii cutremurătoare

Potrivit Jennie Bond, expert regal, aceasta a simțit energii negative la nunta sa și a avut un incident cu câteva zile înainte de ceremonie. Toată povestea poate fi văzută în documentarul ‚Charles and Camilla: King and Queen in Waiting’.

Bond a explicat că Prințesa s-a împiedicat de o cutie de bijuterii chiar în biroul lui Machael Colborne, secretarul Prințului Charles, cu câteva zile înainte de ceremonie. În cutie era o brățară gravată cu literele G și F de la ‚Gladys’ și ‚Fred’, poreclele pe care Camilla și Charles și le dăduseră unul celuilalt. La timpul acela, Camilla era fosta iubită a Prințului, deci Diana a fost șocată.

Mai mult, faptul că aceasta a fost prezentă la nuntă printre cei 2000 de invitați a supărat-o și mai tare pe regretata Prințesă. „Ea știa că lucrurile nu sunt roz, iar atunci când a văzut-o pe Camilla acolo, a devenit neliniștită.”, a explicat Bond.

Mary Robertson, una dintre fostele angajate ale Dianei, știa și ea că ceva se petrecea acolo. Atunci când a aflat că Prințesa putea să invite doar 100 de persoane la nunta sa, Robertson a spus că a simțit cum s-a lăsat un val de tristețe peste ceea ce trebuia să fie un eveniment fericit.

„Se simțea bucuria, însă doar câțiva oameni au înțeles ce se întâmpla de fapt.”, a zis ea.