News

Prințesa Diana susținea că singurul lucru pe care Prințul Charles îl știa despre dragoste era să dea mâna! Ce detalii s-au aflat

iulia.statie
February 11, 2021 10:40 AM

O nouă carte lansată de biograful Ingrid Seward se va axa pe Prințul Philip, însă, va oferi și multe informații prețioase despre fiul său, Prințul Charles.

Pe aceeasi temaCe spune Barbra Streisand despre aventura cu Prințul Charles

Ce spunea Prințesa Diana despre Prințul Charles

În câteva paragrafe obținute de către Mail On Sunday din ‚Prince Philip Revealed’, Seward explică faptul că a vorbit cu Prințesa Diana despre copilăria lipsită de afecțiune a Prințului, dar și despre cum acest lucru le-a afectat mariajul.

„Diana a spus că dacă Charles ar fi crescut normal, el ar fi fost capabil să se descurce cu emoțiile lui și ale ei.”, a explicat Seward, adăugând că Diana a dezvăluit faptul că educația neobișnuită pe care Charles a primit-o s-a manifestat prin incapacitatea de a arăta afecțiune fizică.

De asemenea, biograful scrie că singurul lucru pe care Charles l-a învățat despre dragoste de la Regina Elisabeta și Prințul Philip a fost cum să strângă mâna cuiva, nu cum să îmbrățișeze pe cineva.

„În schimb, după cum a zis ea, sentimentele i-au fost sufocate la naștere. Potrivit ei, el nu a primit niciodată dragoste de la părinți. Doar bonele lui i-au arătat afecțiune, dar acest lucru, după cum a explicat chiar Diana, nu a fost același lucru cu a fi sărutat și mângâiat de părinții tăi, ceea ce Charles nu a experimentat niciodată. Când se întâlnea cu ei, nu se îmbrățișau, doar își scuturau mâna.”, a zis Ingrid Seward.

Regina Elisabeta și Prințul Philip, distanți cu fiul lor?

Nu este atât de neobișnuit pentru ca părinții să dea mâna cu micuții lor, însă, Seward notează că Elisabeta și Philip erau extrem de distanți.

Din cauza îndatoririlor sale de ofițer de marină, Philip a fost adesea departe de familie, iar Seward notează că el a stat acasă doar pentru primele 8 zile de naștere ale fiului său, Charles. În noua carte, ce a fost lansată pe 20 octombrie în America, mai aflăm și cum a reacționat Prințul când a aflat că fiul său, Harry, își dorește să se mute și să renunțe la titlurile de senior regal. Se pare că Charles s-a luptat cu gândul de a-și vedea copilul întorcând spatele la îndatoririle pe care le avea.