News

Prințesa Eugenie a stabilit data nunții sale cu Jack Brooksbank. Ce vedete se află pe lista de invitați

nicoleta.ispasescu
August 16, 2018 14:00 PM

O altă nuntă regală bate la ușă. Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank au început numărătoarea inversă până la ziua în care vor spune „da”.

Cei doi vor depune jurământul pe 12 octombrie, iar ceremonia va avea loc la Capela Sf. Gheorghe din Windsor, Anglia, exact același loc în care Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit la începutul acestui an.

La nunta costisitoare a Prințesei Eugenie și a logodnicului ei, Jack Brooksbank, se așteaptă să fie cei mai de seamă invitați, având în vedere că în grupul lor de prieteni se numără o mulțime de celebrități, precum George și Amal Clooney, David și Victoria Beckham etc.

Două persoane e posibil să nu fie prezente, și anume Kate Middleton, a cărei soră Pippa va naște primul său copil în octombrie și bunicul Prințesei Eugenie, Prințul Philip, care are relații tensionate cu mama acesteia, fosta lui noră, Sarah Ferguson.

Va trebui, însă, să așteptăm până la data de 12 octombrie pentru a vedea dacă într-adevăr cei dor vor participa sau nu la ceremonie.