News

Prințesa Eugenie este însărcinată! Aceasta așteaptă primul copil cu Jack Brooksbank

iulia.statie
September 26, 2020 10:50 AM

Există un motiv uriaș pentru ca fanii să sărbătorească în timpul pandemiei de coronavirus. Un bebeluș regal va veni pe lume anul viitor, iar admiratorii Familiei Regale s-au bucurat nespus.

Pe aceeasi temaCopilul lui Meghan Markle şi detaliul neştiut despre succesiunea la tronul Marii Britanii

După ce Kate Middleton și Prințul William l-au primit în familia lor pe cel de-al treilea copil, Prințul Louis, în 2018, iar Archie Harrison Mountbatten-Windsor, fiul lui Meghan Markle și al Prințului Harry, s-a născut în 2019, mai există un bebeluș regal ce se va naște în anul 2021. Prințesa Eugenie este însărcinată pentru prima oară! Aceasta așteaptă primul copil cu soțul ei, Jack Brooksbank.

Prințesa Eugenie este însărcinată

Frumoasele vești au fost dezvăluite de Palatul Buckingham printr-un comunicat. „Alteța Sa Regală, Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank sunt foarte încântați să anunțe că așteaptă un copil la începutul anului 2021. Ducele de York și Sarah, Ducesa de York, domul și doamna George Brooksbank, Regina și Ducele de Edinburgh sunt bucuroși de aceste vești.”, au dezvăluit oficialii de la Palat.

Eugenie a vrut și ea să facă oficiale veștile pe Instagram, făcând o postare emoționantă cu două poze. În una, aceasta putea fi văzută ținând o pereche de încâlțăminte pentru bebeluși, iar în cealaltă, Eugenie este îmbrăcată într-o rochie verde și stă alături de soțul ei. „Jack și cu mine abia așteptăm începutul anului 2021…”, a scris ea.

 

View this post on Instagram

 

Jack and I are so excited for early 2021….👶🏻

A post shared by Princess Eugenie (@princesseugenie) on

Eugenie și Brooksbank s-au căsătorit pe 12 octombrie, 2018. Nunta lor a luat loc la capela St. George de la Castelul Windsor, același loc în care s-au căsătorit și Meghan Markle și Prințul Harry. Pentru aniversarea lor de un an, Eugenie a decis să sărbătorească momentul printr-o postare pe Instagram. „Aceasta a fost cea mai importantă zi din viața mea…pentru totdeauna și mereu! Aniversare fericită, Jack!”

 

View this post on Instagram

 

This was the greatest day of my life…forever and always! Happy one year anniversary, my Jack!!

A post shared by Princess Eugenie (@princesseugenie) on

De cât timp sunt împreună cei doi

Chiar dacă cei doi sunt căsătoriți de doar doi ani, aceștia formează un cuplu de peste 10 ani. Aceștia au împlinit 10 ani de relație în aprilie, sărbătorind totul în perioada de izolare și dezvăluindu-le fanilor o frumoasă fotografie pentru acest moment. „Eu și Jack am împlinit astăzi 10 ani…și suntem destul de norocoși ca să fim împreună în aceste timpuri.”, a scris ea.