News

Prințesa Eugenie și-a ales domnișoarele de onoare! Cine o va conduce la altar

nicoleta.ispasescu
August 22, 2018 14:00 PM

Tortul, șampania și tot ce implică planificarea unei nunți nu este la fel de simplă precum o plimbare în parc. Dar prințesa Eugenie este norocoasă și are o domnișoară de onoare pe care se poate baza cu adevărat.

Pe aceeasi temaCe invitați vor lipsi de la nunta Prințesei Eugenie?

Ați citit bine, o singură domnișoară de onoare, căci prințesa a considerat mai mult decât suficient acest lucru.

Într-un interviu, destul de rar, acordat publicației British Vogue, proaspăt logodita prințesă și sora ei mai mare, Prințesa Beatrice, au dezvăluit că Bea va fi domnișoară de onoare la nunta surorii ei, care va avea loc pe 12 octombrie, la Capela Sf. Gheorghe din Castelul Windsor.

Sora mai mare a Prințesei Eugenie este o alegere absolut firească, chiar dacă Meghan Markle a renunțat complet la tradiție și nici Kate Middleton nu a pus-o pe sora ei, Pippa Middleton, la nunta ei din 2017.

În interviul complet, mireasa în devenire a descris relația dintrea ea și sora ei drept un „sprijin reciproc”, iar Beatrice, la rândul ei, a spus despre sora ei că este „uimitoare” și că este „o mireasă foarte modernă”.

Există zvonuri cum că Theodora Rose Williams, fetița în vârstă de cinci ani a pop-starului Robbie Williams și Ayda Field, va fi și ea domnișoară de onoare la nunta Prințesei.

Prințesa Eugenie, o mireasă relaxată

Prințesa Eugenie a confirmat nunta în ediția din Septembrie 2018 a revistei British Vogue și a devăluit, de asemenea, că „nu este stresată deloc”, în ceea ce privește planificarea nunții.

„Este stresant pentru că vrei ca totul să fie perfect, dar apoi îți dai seama că vei fi cu persoana pe care o iubești pentru totdeauna și că nimic altceva nu contează”, a declarat ea revistei.