News

Prințesa Maria Teresa a Spaniei, primul membru al unei Familii Regale ce a decedat din cauza coronavirusului

iulia.statie
March 28, 2020 19:38 PM

Prințesa Maria Teresa a Spaniei este primul membru al unei Familii Regale ce a decedat în urma unor complicații provocate de coronavirus. Prințesa, în vârstă de 86 de ani, a plecat dintre noi vineri.

Pe aceeasi temaPrințul Charles, testat pozitiv de coronavirus

Prințesa Maria Teresa a Spaniei, primul membru al unei Familii Regale ce a decedat din cauza coronavirusului

Anunțul trist a fost făcut public de fratele ei, Prințul Sixtus Henric de Bourbon Parma, după cum relatează publicația Mirror.

Prințesa s-a născut în 1933, la Paris și a făcut parte din Casa Bourbon-Parma, din care face parte și Regele Felipe al Spaniei, Monarhul actual. Prințesa Maria nu avea copii, însă se bucura de o multitudine de nepoți, cum ar fi Prințul Carlos, Prințesa Margarita și Prințul Jaime, scrie Daily Mail.

Veștile triste vin imediat după ce s-a aflat că Prințul Charles, din Familia Regașă Britanică a fost testat pozitiv cu coronavirus. Acesta se află în izolare acum, la Balmoral, iar reprezentanții săi i-au liniștit fanii, spunând că Alteța Sa are doar simptome ușoare. Acesta este alături de Camilla, iar rezultatele Ducesei de Cornwall au ieșit negative. Mama sa, Regina Elisabeta, s-a izolat împreună cu Prințul Philip la Castelul Windsor.

Nu doar Charles suferă de acest virus. Prințul Albert de Monaco a fost primul membru al unei Familii Regale ce a dezvăluit că a contactat coronavirus. De asemenea, Regina Letizia a Spaniei și Regele Philip au fost și ei testați.