News

Prințul Albert de Monaco se iubește în secret cu o italiancă, în timp ce soția lui se află sub tratament

maria.apostol
January 1, 2022 12:28 PM

Prințul Albert de Monaco are o idilă secretă cu o italiancă, numită Simona Tagli, susține revista ”Oggi”. Asta în acest timp, soția sa, prințesa Charlène, ar fi internată într-o clinică din Elveția.

Prințul Albert de Monaco (63 de ani) are o idilă secretă cu o italiancă, numită Simona Tagli (57 de ani), fostă dansatoare și actualmente proprietara unui salon de coafură. Ei ar fi început să fie apropiați din anii 90, dar au păstrat o anumită distanță după ce prințul s-a angajat în relația cu Charlène, relatează click.ro.

Însă ar fi păstrat tot timpul legătura unul cu altul. Chiar și atunci când Charlène a devenit soția lui Albert, în 2011.

Amanta, atrasă de ”modul infantil” al prințului

Simona Tagli spune că Albert de Monaco era foarte pasional în intimitate.

Am fost foarte apropiați, dar după ce s-a căsătorit nu am mai avut vești de la el. Îmi pare rău pentru Charlène”, a declarat italianca.

Ne-am cunoscut la o cină în Roma, în 1998 și pentru a ne întâlni am trecut de mai multe ori granițele. Am trăit momente minunate și încă simt afecțiune pentru el. Ceea ce m-a atras mai mult la el este contrastul dintre rolul său important în Monaco și modul infantil de a se comporta în viața privată. E un adevărat gentilom și un băiat foarte sensibil”, a mărturisit seducătoarea blondă.