Vedete

Prințul Albert de Monaco și Prințesa Charlene sunt la un pas de divorț! Stau separați de șase luni, după ce în peisaj au apărut doi copii nelegitimi

maria.apostol
August 18, 2021 11:17 AM

Prințul Albert de Monaco și Prințesa Charlene sunt la un pas de divorț!  Relația lor ar fi într-un mare moment de cumpănă, potrivit unor surse citate de revista germană Bunte. Neînțelegerile ar fi plecat după ce în spațiul public s-a vehiculat că Prințul Albert ar avea doi copii nelegitimi.

Dacă șederea prelungită a prințesei Charlenei de Monaco în Africa de Sud este legată oficial de probleme de sănătate, Bunte a menționat iminența unei eventuale separări.

Prințul Albert de Monaco și Prințesa Charlene sunt la un pas de divorț

Și, dintr-un motiv întemeiat, multe indicii ar sugera că Albert și Charlene din Monaco nu mai sunt cuplu de circa șase luni. Ba chiar și-ar construi viitorul departe unul de celălalt.„Lucruri ciudate se întâmplă în Monte-Carlo de peste un an”, scrie revista Bunte.

De asemenea, aceștia au mai dezvăluit că prințesa Charlene ar căuta un punct de sprijin în Johannesburg, unde își va extinde activitățile profesionale.

În cele mai recente fotografii postate de Charlene pe pagina ei oficială de Instagram, din expediţia sa în Africa de Sud, aceasta apare mai slabă ca oricând.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene)

„Prințul Playboy” si copiii nelegitimi

“Prințul Playboy”, cum îl numesc publicațiile de scandal, a fost mereu un furnizor de știri pentru prima pagină a ziarelor mondene, generate de relațiile sale, mai ales cu manechine și actrițe. S-a iubit cu frumoasa Claudia Schiffer, cu play-mate-ul Victoria Zdrok sau sportiva americană Alicia Warlick, însă pe niciuna nu a luat-o de nevastă.

Același Albert are și doi copii nelegitimi recunoscuți: o fată de 19 ani, Jazmin Grace Rotolo, rezultată în urma unei relații cu o chelneriță, devenită între timp agent imobiliar, și un baiat de 8 ani, Eric Alexandre Coste, a cărui mamă este o fostă stewardesă franțuzoaică.