News

Prințul Albert este primul Monarh diagnosticat cu coronavirus

iulia.statie
March 23, 2020 16:13 PM

Dacă virusul a demonstrat ceva, în afară de faptul că este important să avem reguli foarte stricte de igienă, este faptul că nu ține cont de statut social. Prințul Albert a fost testat de coronavirus, iar rezultatele s-au dovedit a fi pozitive.

Pe aceeasi temaRegina Elisabeta și Prințul Harry, întâlnire de gradul 0

Prințul Albert este primul Monarh diagnosticat cu coronavirus

Potrivit Time, acesta este momentan tratat de doctori și se află de spitalul Princess Grace. Publicația Reuters, de asemenea, și-a anunțat cititorii că nu au de ce să se teamă privind starea de sănătate a Monarhului.

Chiar dacă s-a aflat că rezultatele sunt pozitive pentru Prințul Albert, acesta nu este singurul care suferă de acest virus. Publicația People a dezvăluit că și Karl von Habsburg, Arhiducele Austriei a fost testat, iar rezultatul a fost pozitiv. Mai mult, Arhiducele a spus totul despre starea lui de sănătate și a transmis informații importante despre cum trebuie tratată situația.

„Este enervant, dar sunt bine. Am crezut că este o răceală obișnuită. Trebuie să le mulțumesc autorităților pentru că acționează imediat. Nu trebuie să ne panicăm.”, a povestit acesta.

Mai mulți membri ai Familiilor Regale și-au ținut publicul informat cu privire la testele lor. Și Regele Felipe și Regina Letizia a Spaniei au fost testați, după ce aceasta a intrat în contact cu Irene Montero, ce a aflat că suferă de coronavirus.

Deși Familia Regală Britanică nu a confirmat că vreun membru ar fi fost expus, aceștia și-au luat măsuri de prevenire și au ales să se izoleze. Prințul Harry și Meghan s-au întors în Canada, în timp ce Kate Middleton și Prințul William petrec timp acasă, alături de copiii lor.