News

Prințul Andrew nu se va întoarce la îndatoririle regale

iulia.statie
June 4, 2020 14:12 PM

Prințul Andrew nu va mai avea sarcini ca un membru al Familiei Regale.

Pe aceeasi temaEl a fost prima iubire a lui Kate Middleton! De ce l-a părăsit

Potrivit unui articol dezvăluit de publicația The Sunday Times, ‚Prințul Andrew, ce s-a retras din viața publică anul trecut nu se va întoarce la îndatoririle oficiale.’

Familia Regală nu își dorește să revizuiască decizia cu privire la îndatoririle regale ale Prințului Andrew

Andrew și-a anunțat decizia de a se retrage din lumina reflectoarelor în noiembrie 2019, după ce interviul lui cu BBC a fost lansat, în care acesta a vorbit despre relația pe care o avea cu Jeffrey Epstein. Interviul de 50 de minute a acoperit o paletă numeroasă de discuții, Prințul vorbind despre cum s-a cunoscut cu Epstein și explicând motivul pentru care a locuit în casa acestuia în 2010. Mai mult, Andrew a dicutat și despre acuzațiile ce trimiteau la faptul că el a întreținut relații sexuale cu Virginia Roberts de mai multe ori, chiar și când aceasta avea 17 ani.

„Prințul a sperat că statusul său va fi doar temporar, însă acele speranțe au dispărut.”, a dezvăluit corespondentul regal The Sunday Times.

Cât despre decizia de a-l lăsa pe Prinț să revină în sânul Familiei Regale, ei bine, Regina nu este chiar așa de blândă atunci când vine vorba de fiul său. „Familia Regală nu are planuri de a revizui poziția Prințului.”, a explicat corespondentul regal.

Este extrem de posibil ca această decizie să aibă legătură cu faptul că Prințul Andrew a fost implicat în scandalul cu Jeffrey Epstein, șansele de a se întoarce la îndatoririle oficiale fiind minime. Noul documentar de pe Netflix, ‚Jeffrey Epstein: Filthy Rich’ dezvăluie că Prințul Andrew a abuzat o femeie în timp ce se afla pe insula privată a lui Epstein în anii 2000, notează publicația Harper’s Bazaar. Mai mult, o carte, numită ‚Prince Andrew: Epstein and the Palace”, va fi lansată în iulie 2020.