News

Prinţul Andrew și Sarah Ferguson s-au împăcat la 20 de ani de la divorţ

andreea voicu
April 7, 2019 11:36 AM

Au divorţat, dar tot împreună i-a adus viaţa. Prinţul Andrew și Sarah Ferguson s-au împăcat la 20 de ani după ce au pus punct căsniciei. Împăcarea lor a luat prin surprindere pe toată lumea, iar presa din Marea Britanie speculează că aceşti vor să îşi oficializeze iar relaţia.

Ducii de York au împreună două fete, pe Prinţesele Beatrice și Eugenie, verişoarele Prinţului Harry şi Prinţului William. Se pare că cele două fiice au reuşit să îi aducă din nou împreună.

Prinţul Andrew și Sarah Ferguson s-au împăcat la 20 de ani de la divorţ

Potrivit The Sun, Prinţul Andrew, fiul Reginei Elisabeta a II-a s-a întors la fosta soţie doar pentru relaţii intime, dar în timp şi-a dat seama că încă are sentimente pentru ea. De obicei, membrii familiei regale nu este de acord cu aceste decizii în viaţa personală.

Prinţul Andrew și Sarah Ferguson, ambii în vârstă de 59 de ani, au divorţat în 1996 şi au rămas buni prieteni pentru creşterea fiicelor lor. Acum, cei doi au reluat legătura şi se comportă ca un cuplu îndrăgostit, iar Sarah îl însoţeşte pe tatăl fiicelor sale în vizite oficiale.

Apropiaţii celor doi au precizat că, momentan, aceştia nu vor să îşi oficializeze relaţia din cauza Prinţului Phillip, care niciodată nu a suportat-o pe Sarah, considerat-o falsă, dar mai ales că fost împotriva relaţiei Prinţului Charles cu Camilla Parker şi a ţinut mult cu Prinţesa Diana. Pe de altă parte, Regina Elisabeta a fost întotdeauna fascinată de Sarah, alintată Fergie, şi mai mereu o invita la palat.

Prințul Andrew, Duce de York, este al doilea fiu și al treilea copil al reginei Elisabeta a II-a și al Prințului Filip, Duce de Edinburgh.

Sarah Ferguson a primit titlul de ducesă de York după căsătoria cu Prinţul Andrew, al doilea fiu al Reginei Elisabeta. Cei doi se cunoşteau din copilărie şi s-au implicat într-o relaţie romantică începând cu 1985. În 1986 s-au logodit şi mai târziu în acelaşi an s-au căsătorit.

În 1991 au apărut primele probleme. Ducele lipsea adesea de-acasă, iar soţia lui începuse să fie fotografiată în compania altor bărbaţi. La doar câteva luni după ce ea și Andrew au anunţat în mod oficial că s-au despărţit, în 1992, Fergie a fost fotografiată făcând plajă fără sutien în vreme ce iubitul ei de atunci, John Bryan, îi lingea degetele de la picioare.