News

Prințul Charles a ieșit din autoizolare

iulia.statie
March 31, 2020 12:28 PM

Prințul Charles a ieșit din autoizolare după o săptămână după ce a fost testat pozitiv de coronavirus. Prințul de Wales s-a izolat alături de soția lui, Camilla, Ducesa de Cornwall, în Scoția.

Pe aceeasi temaPrințul Charles, testat pozitiv de coronavirus

Prințul Charles a ieșit din autoizolare

Totuși, conform unei declarații a oficialilor Clarence House, Charles se simte mult mai bine acum. „După ce s-a consultat cu doctorul său, Prințul de Wales a ieșit din autoizolare.”, au zis aceștia.

Moștenitorul tronului a avut simptome ușoare și a fost testat pe 23 martie, primind rezultatele pe 24 martie. Este încă neclar de unde a luat acesta virusul.

Charles are o stare de sănătate bună și tot ce face este sub atenția restricțiilor medicale ce se aplică în toată Anglia, potrivit Harper’s Bazaar. Ducesa Camilla va rămâne în autoizolare până la finalul săptămânii pentru a se asigura că nu are niciun simptom.

În timp ce toată lumea duce lupta cu pandemia, alți membri ai Familei Regale s-au asigurat că respectă restricțiile pentru a nu răspândi acest virus. Regina Elisabeta și Prințul Philip se află în izolare la Castelul Windsor, Kate Middleton și Prințul William la Ammer Hall în Sandringham și Prințul Harry și Meghan Markle sunt în Los Angeles, California.