News

Prințul Charles, înlocuit de Prințul Harry

iulia.statie
May 25, 2020 10:30 AM

Prințul Charles nu îl mai vede pe Prințul Harry așa de des, ținând cont că acesta s-a mutat alături de Meghan Markle și fiul lui, Archie, în Los Angeles.

Pe aceeasi temaCe i-a interzis Regina Elisabeta Prinţului Charles, în ziua morţii lui Lady Di. I-a afectat enorm pe Prinţul Harry şi William

Prințul Harry i-a frânt inima tatălui său, Prințul Charles

Mai mult, Charles se simte înlocuit și are inima frântă pentru că fiul său a format o relație de tată-fiu cu producătorul muzical și milionarul David Foster, în vârstă de 70 de ani. Celor doi le-a făcut cunoștiință Meghan Markle, ce are o prietenie veche cu David și soția lui, Katharine McPhee, în vârstă de 36 de ani.

Chiar Katharine a vorbit despre legătura pe care o împărtășesc David și Harry, declarând că ei au o relație ca un tată și un fiu, iar producătorul i-a ajutat pe Ducii de Sussex cu privire la mutarea lor în Canada, ba chiar le-a aranjat mutarea secretă de pe insula Vancouver.

„Soțul meu are o relație foarte, foarte frumoasă cu Harry. Sunt extrem de drăguți. Parcă ar fi tată și fiu.”, a spus artista într-un interviu cu publicația Acces Hollywood.

Totuși, această declarație, deși extrem de drăguță ce pune accent pe faptul că Prințul Harry a format legături puternice în grupul lui Meghan Markle, i-a frânt inima tatălui său, Prințul Charles, după cum a povestit Brittani Barger, expert regal.

„Charles își iubește extrem de mult fiul. Consider că este puțin dureros pentru orice părinte să audă că fiul lui are o relație apropiată ca de părinte/copil cu altcineva, în afară de părinții săi. Charles a avut mereu un plan și un loc pentru Harry și partenera sa în Monarhie, iar faptul că a ales să plece l-a rănit.”, a povestit acesta.

Meghan și Harry se află momentan în izolare în casa lor din L.A., alături de copilul lor, Archie. Cei doi au împlinit de curând doi ani de la căsnicie și au sărbătorit în stilul propriu, unul extrem de intim.