News

Prințul Charles și Camilla au părăsit Londra din cauza coronavirusului

iulia.statie
March 24, 2020 16:10 PM

La doar câteva zile după ce Regina Elisabeta a părăsit Londra pentru a se refugia la Windsor, Prințul Charles și Camilla au decis să plece în Scoția pentru a se proteja.

Pe aceeasi temaPrințul Albert este primul Monarh diagnosticat cu coronavirus

O sursă de la Palat a confirmat veștile privind plecarea celor doi pentru publicația Harpers’s Bazaar. Ținând cont că Prințul de Wales și Ducesa de Cornwall au depășit vârsta de 70 de ani și sunt expuși la risc, se înțelege de ce au ales să plece din capitala Angliei pentru a se refugia într-un loc în care nu este o populație așa mare.

Familia Regală a luat mai multe măsuri de prevenire. Charles și Camilla și-au anulat turul din Iordania, Cipru, Bosnia și Herzegovina, iar Regina a anulat două vizite din UK.

Prințul Charles și Camilla au părăsit Londra din cauza coronavirusului

Încă de atunci, oficialii de la Palat au declarat că aceste măsuri sunt extrem de importante pentru a-i proteja pe cei din Familia Regală.

„Ținând cont de circumstanțe, mai multe schimbări au fost făcute în programul Reginei. După mai multe consultații cu Guvernul, evenimentele publice unde Regina trebuia să participe alături de alți membri ai Familiei Regale au fost anulate sau amânate.”, au zis aceștia.

Până acum, au fost anulate petrecerile ce trebuiau să fie ținute în grădinile Palatului Buckingham în mai și serviciul anual Maundy de la St. George’s Chapel.