News

Prințul Charles și Ducesa Camilla, atacați dur de fanii Prințesei Diana! Care este motivul

iulia.statie
November 26, 2020 13:43 PM

Prințul Charles și Camilla Parker Bowles sunt căsătoriți de 15 ani, dar relația lor amoroasă din tinerețe continuă să îi bântuie. Cu siguranță, sezonul patru din serialul ‚The Crown’ nu îi ajută foarte mult, căci acesta se axează pe mariajul pe care moștenitorul Reginei Elisabeta l-a avut cu Prințesa Diana, iar triunghiul lor amoros este cu siguranță îndelung criticat de fani.

Pe aceeasi temaPrințul Charles este bolnav! Soția lui Camilla a făcut anunțul

Prințul Charles și Ducesa Camilla, criticați dur de fani

Admiratorii serialului Netflix, dar și fanii regretatei Diana nu le permit Prințului Charles și Camillei să scape de trecut și le lasă comentarii răutăcioase pe conturile de socializare. Mulți fani o atacă pe Ducesa de Cornwall, susținând că aceasta le-a distrus căsnicia celor doi, iar despre Prinț spun că el nu merită titlul viitor de Rege.

Cu siguranță, cei doi s-au săturat de comentariile negative, așa că au dezactivat secțiunea de comentarii de pe pagina lor de Twitter, fără a le mai da dreptul la replică fanilor. Totuși, aceștia s-au mutat pe pagina lor de Instagram.

Ce spun experții regali

Aceste atacuri sunt considerate a fi nedrepte de către experții regali ce au explicat faptul că Prințesa Diana a fost infidelă prima, nu Charles. „Trebuie subliniat faptul că Diana a plecat din patul conjugal mai întâi, nu Charles, prin aventura ce a început în 1985 cu ofițerul Barry Mannakee.”, a spus biograful regal Sally Bedell Smith pentru Vanity Fair.

În 1986, Mannakee și-a pierdut îndatoririle regale, după cum a dezvăluit biograful regal, iar, în același an, Prințesa Diana îl întâlnea pe James Hewitt, iar în scurt timp deveneau iubiți. În același an, Prințul Charles și Camilla se împăcau.

Cu toate acestea, căsătoria dintre Diana și Charles amintește de dificultățile pe care le-a întâmpinat Prințesa în timpul petrecut cu Familia Regală, dar și de moartea sa tragică. „Pe măsură ce privim, noi, britanicii, nu suntem foarte entuziasmați de Charles sau de Camilla. Camilla este o femeie care se află la rădăcina tuturor acelor nefericiri din anii ’80 și ’90.”, a spus și Robert Lacey, biograf regal.