News

Prințul Charles, testat pozitiv de coronavirus

iulia.statie
March 25, 2020 13:09 PM

Prințul Charles a fost testat de coronavirus, iar rezultatele au ieșit pozitive. Acesta are simptome, însă starea lui de sănătate este un bună, după cum au declarat oficialii.

Pe aceeasi temaCe făcea Prințesa Diana pentru a-i atrage atenția Prințului Charles

Prințul Charles, testat pozitiv de coronavirus

Ducesa de Cornwall a fost și ea testată însă rezultatele sale au ieșit negative. Oficialii Clarence House au declarat că Charles și Camilla sunt izolați acum la Balmoral, adăugând că Prințul a lucrat de acasă în ultimele zile.

„Prințul de Wales a fost testat pozitiv pentru coronavirus. El are simptome însă starea lui de sănătate este bună și va continua să lucreze de acasă ca de obicei. Ducesa de Cornwall a fost și ea testată însă nu suferă de virus.”, au zis oficialii.

„În concordanță cu sfaturile guvernului și ale serviciului medical, Prințul și Ducesa sunt izolați în casa lor din Scoția. Este încă incert de unde a luat virusul Prințul, ținând cont de numărul mare de angajamente publice pe care le-a dus la capăt în ultimele săptămâni.”, au declarat aceștia.

Prințul Charles a început să se simtă rău imediat după întâlnirea cu Prințul Albert de Monaco, ce a fost testat și el pozitiv imediat după ce s-a văzut cu Prințul de Wales la un eveniment din Londra pe 10 martie. Înainte de a avea simptome, Charles a continuat să își ducă la capăt angajamentele, însă și-a luat măsuri de prevenire, relatează Daily Mail.

Regina Elisabeta se află momentan alături de Prințul Philip la Castelul Windsor, Prințul William și Kate la Amner Hall din Norfolk, iar Meghan și Harry sunt în Canada.