News

De ce Prinţul William şi Kate Middleton nu vor publica fotografii cu Prinţul George din prima zi de şcoală

andreea voicu
September 9, 2018 12:34 PM

Anul trecut, fix în această perioadă, Prinţul George a fost condus în prima zi de şcoală doar de tatăl său. Prinţul George va urma cursurile şcolii Thomas’s Battersea.

Pe aceeasi temaChrissy Teigen - cea mai bine îmbrăcată vedetă la GQ Awards 2018

Tradiţia regală britanică impune ca fiecare membru al familiei trebuie să aibă fotografii oficiale din prima zi de şcoală, însă acest lucru nu se practică în fiecare an.

Prințul William și-a dus singur băiatul cel mare la școală, și lumea s-a înghesuit să-l fotografieze în timp ce el a făcut cu mâna mulțimii.

De ce Prinţul William şi Kate Middleton nu vor publica fotografii cu Prinţul George din prima zi de şcoală

Anul acesta, Prinţul George, în vârstă de cinci ani, va merge din nou la cursurile şcolii Thomas’s Battersea, dar nu vom mai vedea imagini cu el.

Pentru acest lucru există şi o explicaţie.

„Timpul Prințului George la școală este privat și chiar dacă Ducele și Ducesa au distribuit o imagine din prima sa zi de la școala primară anul trecut, nu o vor face în fiecare an”, a transmis Emily Nash, corespondent regal.

Asta explică de ce am văzut atât de puține portrete cu George în prima sa zi la Westcare Montessori în ianuarie 2016, și cu Charlotte în timpul primei zile la Willcocks Nursery School în Kensington mai devreme anul acesta.