News

Prințul Harry a dezvăluit câteva detalii despre al doilea copil

iulia.statie
November 8, 2019 12:58 PM

Prințul Harry și Meghan Markle s-au întâlnit cu familiile ce au membrii ce lucrează în domeniul militar la centrul de la Windsor, orașul unde își cresc băiețelul, pe micuțul Archie Harrison.

Pe aceeasi temaAbsolut adorabil: cât de mult a crescut copilul lui Meghan Markle şi Prinţul Harry! Cu cine seamănă Archie

Pe pagina lor oficială de Instagram apar poze ce îi arată pe cei doi petrecând timpul cu alți copilași, Meghan și Harry părând extrem de fericiți.

 

Prințul Harry a dezvăluit câteva detalii despre al doilea copil

Pe lângă timpul petrecut cu alți copilași, cei doi au avut parte de câteva conversații cu părinții acestora. Susie Stringfellow le-a dezvăluit celor de la Forces Network conversația pe care a avut-o cu Prințul despre al doilea bebeluș.

„Harry era foarte interesat de cum merg lucrurile cu al doilea copil, căci amândoi avem deja copii mai mari.”, a spus Susie. La conversație au participat Prințul și alți părinți ce i-au oferit sfaturi cu privire la al doilea copil.

„Am încercat să îl încurajăm să aibă și al doilea copil.”, a continuat ea.

Conversațiile pe care Meghan și Harry le-au avut au atins și alte puncte sensibile, cum ar fi faptul că oamenii ce lucrează în domeniul militar petrec foarte mult timp plecați de acasă.

„Au vorbit despre viața din armată, despre cum este să fii plecat de Crăciun…ei pot să se compare cu noi.”, a spus și Victoria Tucker.

„Ei nu vor să piardă nimic din viața celui mic, așa cum bărbații noștri pierd atunci când sunt plecați.”, a continuat ea.

Harry a fost în armată pentru 10 ani, iar viața acum i s-a schimbat total de când și-a luat rolul de tată.

„Nici nu îmi pot imagina cum este să pierzi așa multe, căci ei cresc foarte repede.”, a spus noul tătic, conform ITV News.

Totuși, zvonurile privind faptul că Meghan Markle este din nou însărcinată au început deja să circule. Aceasta poartă din ce în ce mai des rochii pe care le alegea în timpul sarcinii, iar apropiații susțin că s-a confruntat cu grețuri și că ea poftește la mâncăruri pe care de obicei le evită.

Sursă: HollywoodNews