News

Prințul Harry a primit oferte de job inedite! Nimeni nu se aștepta la așa ceva

iulia.statie
January 18, 2020 13:07 PM

Meghan Markle și Prințul Harry au șocat pe toată lumea atunci când au anunțat că vor renunța la rangul de membri seniori ai Familiei Regale. Mai mult, cei doi au specificat că își doresc să devină de acum încolo independenți financiar.

Pe aceeasi temaCât au cheltuit Meghan Markle şi Prinţul Harry pentru bebeluşul lor. Suma e una enormă

Acest anunț a venit după luni de zile în care s-a tot speculat că Ducii s-au îndepărtat de Familia Regală, aceștia recunoscând că le este foarte greu să se obișnuiască cu presiunea pusă asupra lor.

Prințul Harry a primit oferte de job inedite! Nimeni nu se aștepta la așa ceva

„Intenționăm să renunțăm la statutul de membri seniori ai Familiei Regale și ne dorim să muncim pentru a deveni independenți financiar, însă o vom susține în continuare pe Majestatea sa, Regina.”, au scris Ducii de Sussex.

Internauții nu au stat pe gânduri și au sărit pentru a-i ajuta pe cei doi cu fel de fel de oferte de muncă. Oamenii și-au pus creativitatea la încercare și i-au oferit lui Harry poziția de asistent de vânzări în cadrul companiei Burger King.

Reprezentanții Burger King Argentina au fost primii ce au venit cu o soluție pentru a-l ajuta pe Prinț să lucreze pentru a deveni independent financiar, potrivit playtech.ro.

„Am aflat că Prințul și Ducesa s-au decis să renunțe la rolurile lor din Familia Regală și vor să lucreze pentru a deveni independenți financiar. Noi avem o propunere pentru tine: Fă ca mii de oameni și începe prin a face primii pași în lume cu noi. Știi deja că ți se potrivește perfect coroana. După atâția ani de trăit ca duce este timpul să începi să mănânci ca regii!”, au scris cei de la Burger King pe o rețea de socializare.