News

Prințul Harry ar fi părăsit Familia Regală și dacă nu ar fi fost căsătorit cu Meghan Markle

iulia.statie
December 28, 2020 10:40 AM

Rolul Prințului Harry în Familia Regală era cunoscut cu ani de zile înainte să o întâlnească pe Meghan Markle.

Pe aceeasi temaAdevăratul motiv pentru care Meghan Markle și Prințul Harry au părăsit Marea Britanie! Aceștia au fost alungați

Prințul Harry își dorea să părăsească Familia Regală

Autorul regal, Robert Lacey, a vorbit cu publicația SheKnows și a dezvăluit că Prințul William și Prințul Harry sunt un caz de ‚moștenitor și rezervă’, unul dintre ei obligat să fie Rege, iar celălalt, în cele din urmă, eliminat din atenția publicului.

Harry, la fel ca și Prințesa Margaret și Prințul Andrew, purta povara de a nu știi exact unde va intra în prioritățile Familiei Regale. Deci, în timp ce autorul susține că Meghan a oferit o alternativă deosebit de tentantă pentru el, Lacey crede că soarta lui Harry s-ar fi aflat oricum în afara familiei în care s-a născut.

Același autor spune că se temea că Harry o să îmbătrânească, iar relevanța lui va scădea în ochii publicului. Deși Prințului nu îi va fi dor de paparazzi, cu siguranță a pierdut o mare parte din putere, statut și scopul său din cadrul Familiei Regale. „Se spune că viața unei rezerve este foarte crudă. Încep ca un co-star. Adică, mamele sau bunicile își vor aminti de micile prințese, iar Elizabeth și Margaret au fost tratate și prezentate la fel. Două fetițe fermecătoare, cu statul regal.”, a spus Lacey.

„Dar, cu fiecare zi ce trece și evident, imediat cu mariajul și nașterea copiilor, totul scade.”, a continuat el. Pe măsură ce Prințul William s-a căsătorit cu Kate Middleton și aceștia și-au început o familie, Harry ar fi putut deja să simtă că relevanța sa scade, chiar dacă publicul nu vedea încă acest aspect.

Care era planul făcut de Familia Regală pentru Prințul Harry

„În cele din urmă, frustrarea ar fi ieșit la iveală. Adică, în mod clar planul era ca Harry să se căsătorească cu o fată drăguță și interesantă numită Henrietta sau Annabel și să meargă să locuiască la țară, să fie mulțumit de rolul de rezervă, la fel cum fusese în primii ani de căsătorie dintre William și Kate.”, a continuat acesta.

Poate că Harry s-a gândit o vreme că acesta nu este rolul său în viață, nu pentru că nu avea dorința de a pleca, ci pentru că nu întâlnise încă persoana care să îi ofere o alternativă în care să creadă. „Așa cum Yoko Ono l-a furat pe John, Meghan l-a furat pe Harry. Meghan a oferit un destin mai provocator, mai creativ decât a fi rezerva fratelui său.”, a spus autorul.