News

Prinţul Harry, decizie radicală după ce a renunțat la familia regală britanică! Are legătură cu soacra lui

andreea voicu
May 4, 2020 11:56 AM

În urmă cu câteva săptămâni, Prinţul Harry şi Meghan Markle, alături de fiul lor în vârstă de 10 luni, Archie, au decis să părăsească Canada și să se mute în SUA, pentru a fi mai feriți de pandemia de coronavirus.

Pe aceeasi tema10 reguli ciudate din Familia Regală Britanică

Ducii de Sussex au părăsit insula Vancouver cu destinația Los Angeles, orașul natal al actriței, potrivit publicaţiei britanice The Sun.

Prinţul Harry, decizie radicală după ce a renunțat la familia regală britanică!

‘Mutarea a fost planificata de ceva timp. Și-au dat seama ca in Canada nu ar putea realiza tot și-au propus, din mai multe motive, și vor să își stabileasca reședinta oficială în zona Los Angeles-ului’, a declarat pentru The Sun o sursă care a dorit să își păstreze anonimatul.

Se pare că Prințul Harry și Meghan Markle s-au mișcat destul de rapid și și-au cumparat deja o casă în Los Angeles. Cei doi vor fi mai aproape de mama lui Meghan, Doria Ragland, care locuiește acolo.

Conform The Sun, casa celor doi valorează 13 milioane de dolari și este situată într-o zonă  exclusivistă din Pacific Palisades, Los Angeles. Vila imensă cuprinde şase dormitoare, cinci băi, piscină, terasă, sală de cinema şi are vedere către ocean.

Prințul Harry și Meghan Markle au cumpărat casa producătorului ”Fast and Furious”, Steve Chasman. În plus, Meghan Markle a insistat ca mama sa să se mute cu ei.

Mai mult de atât, Prințul Harry ar fi fost ajutat de tatăl său, Prințul Charles, să cumpere conacul imens. În urmă cu 3 luni, fiul Reginei Elisabeta mărturisea că îi va da fiului său 2,5 milioane de dolari pe an, sumă provenită din surse proprii.