News

Prințul Harry, îndurerat de situația tensionată din Familia Regală

iulia.statie
January 21, 2021 16:41 PM

Prințul Harry și Meghan Markle renunțau la titlurile și îndatoririle regale acum aproximativ un an, iar de atunci, aceștia au decis să părăsească Marea Britanie și să se mute în Canada, apoi în America, cumpărându-și prima locuință recent în Santa Barbara.

Pe aceeasi temaDe ce s-a îndrăgostit Prințul Harry de Meghan Markle

Ce relație are Prințul Harry cu Familia Regală

Jurnalistul Tom Brady, ce îi este prieten apropiat Prințului Harry, a vorbit despre situația tensionată din Familia Regală și despre cum s-a simțit Ducele înfruntând pe toată lumea și renunțând la viața lui ca membru regal într-o apariție la ‚Love Your Weekend’.

Tom, ce a fost alături de Prinț și aleasa lui în timpul turneului din Africa de Sud, unde a fost filmat și documentarul ‚Harry & Meghan: An African Journey’, a explicat că nu a fost ușor pentru cei doi să renunțe la Familia Regală.

„A fost un proiect foarte complex din punct de vedere psihologic, deoarece în mod clar se aflau într-o poziție dificilă și nu se simțeau grozav. Mi-am dat seama de amploarea acestui lucru cu cât stăteam mai mult cu ei.”, a zis acesta „Cred că se simt mai bine, da…sunt nefericiți? Nu, cred că sunt mulțumiți, sunt încântați de lucrurile pe care le fac.”, a continuat el.

Prințul Harry, îndurerat de situația din Familia Regală

Cât despre situația cu Familia Regală, Bradby a dezvăluit: „Cred că este înnebunit de situația cu familia sa.” Deși relația cu rudele sale nu este tocmai una foarte bună, Prințul Harry se simte foarte bine în California și se bucură de noua lui viață alături de soția lui, Meghan Markle și fiul său, micuțul Archie: „Situația cu familia nu este ideală și a fost un an dificil pentru toți, dar sunt nefericiți acolo? Nu, nu cred că este corect, cred că sunt destul de fericiți, dar se luptă cu poziția lor în viață, toți o fac. Cred că și William o face, nu i se pare ușor.”,