News

Prințul Harry, ”manipulat” de soția lui, Meghan Markle? „L-a făcut să creadă că e mama lui reîncarnată, că o poate salva”

andreea.voicu
May 26, 2021 12:10 PM

Nu te-ai fi așteptat la asta! Detaliul care abia acum a fost sesizat despre cuplul Meghan Markle – Prințul Harry! ”Gurile rele” spun că Ducesa de Sussex l-ar fi manipulat pe soțul ei să creadă că persoana care i-a dat viață ar fi reîncarnată chiar în cea care îi este parteneră.

Jurnalista Candice Owens a făcut o serie de acuzații pe platforma de socializare Twitter vis-a-vis de cuplul regal Meghan Markle – Prințul Harry. Potrivit acesteia, partenera de viață a Prințului Harry l-ar ”manipula” pe acesta, făcându-l să creadă că mama lui ar fi reîncarnată în cea alături de care își împarte viața. De asemenea,

„Nu pot să spun că prinţul Harry este într-o relaţie abuzivă emoţional. Însă ce pot să spun este că Meghan Markle s-a ocupat să-l facă să creadă că ea este un fel de mama lui reîncarnată. Numai că de această dată, el are şansa de a o salva. E foarte greu de privit. Vă rog, încetaţi să le mai acordaţi atenţie”, a scris jurnalista pe Twitter.

Pe de altă parte, Prințul Harry a mărturisit în cadrul unui interviu faptul că s-a luptat cu anxietatea și consumul de alcool. De asemenea, a suferit atacuri de panică, iar soția lui i-a fost alături și l-a ajutat să se vindece și să scape de traume. Timp de patru ani, Prințul Harry a făcut terapie.

„Am consultat medici, terapeuţi, terapeuţi alternativi, dar să o cunosc şi să fiu cu Meghan – atunci am ştiut că dacă nu fac terapie şi nu mă repar voi pierde această femeie cu care mă puteam vedea petrecându-mi restul vieţii”, a spus el, arată Adevărul.

Ce tribut au adus Meghan Markle și Prințul Harry pentru Prințesa Diana

Ce au Ducii de Sussex în comun cu mama Prințului Harry? Prințesa Diana decidea să anunțe că este însărcinată cu acesta chiar în aceeași dată. Pe 13 februarie 1984, regretata Prințesă de Wales și Prințul Charles anunțau că vor deveni părinți pentru a doua oară, dar veștile emoționante apăreau pe prima pagină a publicațiilor din întreaga lume abia următoarea zi, pe 14 februarie.

Casa de pariuri Betvictor a dezvăluit și celelalte nume ce au obținut un loc fruntaș. Se pare că fanii cred că dacă Ducii de Sussex vor avea o fetiță o vor numi Diana, Alice, Grace, Isabella sau Alexandra. Dacă bebelușul va fi băiat, atunci va primi numele de Charles, Thomas, Arthur, Edmund sau Philip.

Sursă foto: Arhivă Verdict