General

Prințul Harry, noi dezvăluiri despre ruptura de Casa Regală

elena.toader
May 17, 2021 14:05 PM

Ducele de Sussex continuă seria dezvăluirilor începute în interviul oferit lui Oprah, în luna martie a acestui an. Prințul Harry a mărturisit în podcast-ul “Armchair Expert” că Meghan Markle l-a ajutat să conștientizeze cât de nefericit ar fi fost dacă ar fi rămas în sânul monarhiei britanice. 

“Soția mea are o explicație uimitoare… Nu trebuie să fii o prințesă! Tu îți poți crea o viață care să fie mult mai frumoasă decât a oricărei prințese. Și asta provine din propria experiență trăită”, le-a spus Harry gazdelor Monica Padman și Dax Shepard, scrie Page Six.

El a mai subliniat că niciodată nu a fost împăcat cu rolul său din familia regală și nici cu atribuțiile care veneau la pachet. Harry a spus că asimilează viața sa în familia regală britanică unui amestec între “The Truman Show” și a fi la zoo.

“Este rolul corect? Zâmbeşte şi suportă-l. Obişnuieşte-te cu asta. Aveam 20 de ani şi mă gândeam că nu vreau acest „job”, nu vreau să fiu aici. Nu vreau să fac asta. Uite ce i-a făcut mamei. Cum mă voi adapta vreodată şi voi avea o soţie şi familie, când ştiu că se va întâmpla din nou. Este un amestec între The Truman Show şi a fi la zoo”, a declarat Harry.

M-am simțit lăsat deoparte

Odată cu plecarea din Marea Britanie, relația dintre Harry și familia sa s-au răcit complet.“Sunt multe lucruri de spus aici. M-am simțit lăsat deoparte, abandonat. Cât am fost în Canada am vorbit de trei ori cu bunica mea la telefon și de două ori cu tatăl meu. Apoi, acesta nu mi-a mai răspuns”, a mărturisit Harry în interviul oferit lui Oprah.

În aprilie, prințul a revenit în Regatul Unit pentru a participa la funeraliile bunicului său, prințul Philip. Presa britanică a scris atunci că acesta a fost tratat cu răceală de membrii casei regale, scrie protv.ro.

După înmormântarea prințului Philip, Harry a avut o întrevedere cu fratele său, William, dar și cu tatăl său. Cei trei au petrecut două ore împreună, la Castelul Windsor, dar experții regali au declarat atunci că discuția a fost una neproductivă.

Harry și Meghan Markle s-au căsătorit în mai 2018 și au împreună un băiețel, pe nume Archie. Ducii de Sussex urmează să devină părinți pentru a doua oară, vara aceasta.

Sursa foto: Arhiva Verdict