News

Prințul Harry petrece mult timp cu Adele! Ce se întâmplă între cei doi

iulia.statie
July 8, 2020 15:24 PM

În timp ce Meghan Markle și Prințul Harry au decis să se mute în Statele Unite alături de bebelușul lor, micuțul Archie, iar aceștia au fost ocupați în a își face o carieră și a se ocupa de diverse organizații de voluntariat, Harry a decis să își petreacă timpul liber alături de o nouă persoană, anume Adele.

Pe aceeasi tema10 reguli ciudate din Familia Regală Britanică

Ce se întâmplă între Prințul Harry și Adele

Cântăreața locuiește aproape de cei doi, iar publicația New Idea scrie că acesta se furișează pentru a putea să iasă cu Adele.

„Nu este ca și cum Harry a încercat să își ascundă prietenia cu Adele, dar Meghan nu și-a dat seama că se întâmplă ceva. A devenit obsedată să demonstreze că viața lor acolo este așa cum a plănuit-o, în ciuda a tot ce se întâmplă în lume, așa că nu și-a dat seama că poate Harry ar căuta confort alături de o altă femeie.”, a declarat o sursă pentru publicația menționată mai sus.

Potrivit aceleași surse, Harry și Adele se întâlnesc cel puțin o dată pe săptămână la ea acasă, iar Prințul se distrează foarte tare.

Ce declara Adele în trecut despre sentimentele pe care le are față de Prinț

„Faptul că iese cu Adele l-a făcut să regăsească puțin din vechea normalitate. Ea este extrem de amuzantă și adoră să bea din când în când, așa cum o făcea și Harry înainte de a o întâlni pe Meghan. Adele este ca o gură de aer proaspăt în viața lui tumultoasă din LA.”, a continuat sursa.

Totuși, între cei doi nu se întâmplă nimic de care Meghan ar trebui să se teamă. „Nu este o situație romantică, deși Harry mereu a vorbit despre cât de fantastic arată Adele.”, a continuat sursa pentru publicația New Idea.

Adele niciodată nu a încercat să își ascundă sentimentele pe care le nutrește pentru Prinț. În trecut, ea le povestea celor de la Glamour: „Chiar dacă am zis că nu aș ieși niciodată cu un roșcat, este vorba de Prințul Harry! Aș deveni o adevărată Ducesă atunci.”