News

Prințul Harry, pregătit să se întoarcă în Marea Britanie. Bunicul lui, Prințul Philip, a fost internat în spital

iulia.statie
February 19, 2021 13:59 PM

Prințul Harry este pregătit să se întoarcă în Marea Britanie în orice moment după ce bunicul său, Prințul Philip, în vârstă de 99 de ani, a fost internat în spital.

Pe aceeasi temaCorespondența dintre Prințul Philip și Diana a fost făcută publică: „Nu îmi pot imagina pe cineva sănătos la cap care.."

Prințul Harry va fi nevoit să se întoarcă în Marea Britanie?

Prințul Philip a fost dus de urgență de marți seara la spital și se află și acum acolo. Nu se cunoaște exact motivul pentru care Prințul Philip este internat la spitalul King Edward VII din Londra, dar se știe că acesta s-a deplasat acolo cu mașina, după ce s-a simțit rău timp de câteva zile. Mai mult, aceasta ar fi o măsură de precauție, luată la sfatul medicului soțului Reginei Elisabeta.

El va rămâne la spital pentru observație și odihnă, iar câteva surse au explicat că acesta se simte mai bine. În același timp, Regina Elisabeta a rămas la Castelul Windsor, de unde va continua să își ducă la capăt îndatoririle regale.

„Alteța Sa Regală, Ducele de Edinburgh, a fost internat marți seară la spitalul Regele Edward VII din Londra. Internarea Ducelui este o măsură de precauție luată la sfatul medicului său, după ce el s-a simțit rău. Se așteaptă ca Ducele să rămână în spital pentru câteva zile sub observație și pentru odihnă.”, au spus oficialii de la Palatul Buckingham.

Prințul Harry, îngrijorat de starea bunicului său

În același timp, Prințul Harry și Meghan Markle abia au anunțat că vor deveni părinți pentru a doua oară. Se pare că Ducele de Sussex se confruntă cu o provocare după acest anunț frumos, căci el ar fi închiriat deja un avion privat pentru a ajunge în Marea Britanie cât mai repede dacă este nevoie, scrie publicația The Mirror.

Ducele se află în autoizolare momentan alături de soția lui și micuțul Archie. Ținând cont că Meghan Markle este însărcinată, nu se știe încă dacă aceasta îl va însoți în caz că Prințul va decide să meargă acasă pentru a fi alături de familia lui.

 „Normal că Harry e îngrijorat de starea de sănătate a bunicului său și e ținut la curent permanent. El a ales să se autoizoleze în caz că va fi chemat să se întoarcă în Regat din scurt.”, a declarat o sursă apropiată de nepotul Reginei Elisabeta pentru publicația menționată mai sus.