News

Prințul Harry, pus la punct de Regina Elisabeta din cauza comportamentului său răutăcios

iulia.statie
August 2, 2020 14:07 PM

Regina Elisabeta și-a pus la punct nepotul după ce el a vorbit urât despre una dintre cele mai apropiate angajate ale Monarhului, din cauza unei dorințe de-a lui Meghan Markle de a avea o anumită tiară.

Pe aceeasi temaDetalii neștiute despre Angela Kelly, asistenta personală și stilista Reginei Elisabeta

De ce a avut Prințul Harry un comportament răutăcios

Se pare că totul s-a întâmplat atunci când stilista și sfătuitoarea Reginei, Angela Kelly, nu i-a îndeplinit dorința lui Meghan de a vizita Palatul Buckingham și de a încerca o tiară pe care și-o dorea pentru nuntă. În noua carte despre Ducii de Sussex, autorii o acuză pe Elisabeta pentru faptul că s-a dat înapoi atunci când a venit vorba despre accesul alesei nepotului său la o anumită bijuterie.

Potrivit autorilor cărții ‚Finding Freedom’, Harry a simțit că ‚garda veche’ de la Palat ‚nu o plăcea pe Meghan și nu s-ar fi dat în lături de la nimic pentru a îi face viața dificilă’.

Acestea fiind spuse, publicația Mail on Sunday are o sursă ce a povestit totul dintr-o altă perspectivă: „Versiunea din carte este altfel față de cum s-a întâmplat. Angela a spus atunci: ‚Îmi pare rău, nu așa merge totul. Există un protocol la Palat cu privire la bijuteriile respective. Ele sunt ținute sub cheie. Nu poți să ceri tiara doar pentru faptul că stilistul tău este în oraș’”.

Imediat după, Ducele de Sussex a pus presiune pe curteni pentru a o convinge pe Kelly să călătorească la Londra și să descuie dulapul unde se afla tiara. Mai mult, publicația scrie că Prințul a vorbit foarte urât despre sfătuitoarea Reginei după ce a aceasta a explicat că trebuie să își facă rezervare pentru a ajunge la bijuterii.

Regina Elisabeta și-a pus imediat la punct nepotul

Imediat după ce Kelly a auzit ce limbaj folosise Harry, aceasta a alertat Monarhul, iar Regina Elisabeta a decis să aibă o întâlnire privată cu el. „Acesta a fost pus la locul lui. Fusese foarte răutăcios.”, a zis sursa publicației.

Titlul oficial al Angelei Kelly este de asistent personal, stilistă și sfătuitoare, dar, în spatele ușilor, Regina are încredere mare în ea și o consideră o bună prietenă.

Nu înteleg de ce Reginei îi este drag de mine, pentru că sunt extrem de dificilă! Chiar cred că opinia mea contează, dar ea are mereu controlul. Ultima decizie mereu îi aparține. Suntem două femei tipice. Discutăm despre haine, machiaje, bijuterii. Spunem ‚Crezi că acest accesoriu ar arăta bine în ținută?’, și tot felul de lucruri de genul.”, spunea Kelly în 2007 pentru Telegraph.

„Nu sunt aici să îi înlocuiesc mama sau sora. Îmi pasă de ea și îmi fac griji pentru ea. Dar ne și distrăm mult împreună. Regina are un simț al umorului dezvoltat și poate imita orice. Poate să imite orice fel de accent, chiar și pe al meu.”, povestea ea.