Vedete

Prințul Harry se reîntoarce în Anglia! Motivul pentru care Meghan Markle nu îl va însoți

andreea.voicu
June 22, 2021 13:52 PM

Multe persoane s-au întrebat care este motivul pentru care Meghan Markle, Ducesa de Sussex, nu va fi alături de Prințul Harry la dezvelirea statuii care o întruchipează pe Prințesa Diana, în Anglia.

În data de 1 iulie 2021, Prințul Harry trebuie să fie prezent în Anglia, la Kensington Palace’s Sunken Garden, pentru un eveniment memorabil: va fi dezvelită o statuie care o reprezintă pe mama lui, Prințesa Diana, ”Prințesa Inimilor”. Este un moment de suflet pentru Familia Regală, însă a fost neașteptat faptul că Meghan Markle nu va fi prezentă la această ceremonie. În iulie are loc cea de-a 60-a aniversare a regretatei Prințese Diana, iar în memoria sa va fi ridicată o statuie.

La acest eveniment vor participa și Prințul William și Prințul Charles. Fiii Prințesei Diana vor avea discuri separate care să marcheze momentul respectiv. Un apropiat al celor doi a spus: ”Meghan nu va călători cu avionul. Abia a născut, de data aceasta, prinţul Harry va merge singur”, arată Ok Magazine.

Meghan Markle a devenit mămică pentru a doua oară

Este fericire mare în cuplul Meghan Markle – Prințul Harry. Cei doi au devenit recent părinții unei fetițe perfect sănătoasă, pe care au numit-o Lilibet Diana. Micuța a venit pe lume în cursul zilei de vineri, 4 iunie, având o greutate de 3,487 kilograme. Numele a fost ales special, căci Lilibet, ”Lili”, este dat în onoarea Reginei Elisabeta, fiind numele de alint dat de apropiații reginei, iar Diana – în onoarea Prințesei Diana, mama Prințului Harry.

Meghan Markle a născut într-un spital din Santa Barbara.

sursă foto: Arhivă VERDICT