News

Prinţul Harry și David Beckham nu-și mai vorbesc! Care este motivul

andreea voicu
January 13, 2020 18:27 PM

În 2018, Prinţul Harry al Marii Britanii s-a căsătorit cu Meghan Markle. La ceremonia de la Capela St. George din Windsor au participat personalități din întreaga lume, printre care și David Beckham cu soția lui, Victoria Beckham.

Prinţul Harry și David Beckham nu-și mai vorbesc! Care este motivul

Fostul fotbalist și Ducele de Sussex erau prieteni buni, însă relația lor s-a răcit după ce a apărut Meghan Markle în viața prințului moștenitor.

Deși înainte obișnuiau să se întâlnească destul de des, acum situația s-a schimbat. Prinţul Harry și David Beckham nu-și mai vorbesc.

Tabloidele susțin că de vină ar fi chiar Ducesa de Sussex, soția lui Harry. Se pare că fosta actriță americană are o influență mare asupra tatălui fiului său, iar faptele o dovedesc.

În decembrie 2017, Prințul Harry a fost la un pas să îl ia la bătaie pe David Beckham, după ce a avut o discuție aprinsă cu acesta. La vremea respectivă, nepotul Reginei Elisabeta l-a întrebat pe fostul fotbalist dacă soția lui, Victoria, a divulgat informații în presă despre Meghan. De acolo, lucrurile au degenerat.

Meghan Markle trăia cu impresia că cea care oferă detalii personale despre ea este Victoria Beckham și s-ar fi plâns partenerului său.

„Meghan a fost furioasă. În mod inexplicabil, s-a temut că Victoria acţionează din umbră… Dar ideea că soţia lui Beckham ar suna personal jurnaliştii ca să le spună picanterii despre Meghan este ridicolă”, au declarat surse din preajma cuplului regal pentru The Sun.

În urma acelei conversații, relația dintre cele două celebre cupluri s-a răcit cu timpul.

Sursa: pagesix.com