News

Prințul Harry și Meghan Markle au aniversat 2 ani de la nuntă! Cum au petrecut aceștia

iulia.statie
May 20, 2020 13:26 PM

Atunci când Meghan și Harry au stat unul în fața celuilalt la capela St. George din Castelul Windsor pentru a-și spune jurămintele, acest moment a fost dezvăluit pentru aproape 2 miliarde de oameni din jurul lumii. Ieri, în timp ce Ducele și Ducesa de Sussex își sărbătoreau a doua aniversare de la nuntă, audiența a fost extrem de scăzută.

Cum au sărbătorit Prințul Harry și Meghan Markle

Deși cei doi au fost extrem de ocupați cu privire la munca filantropică făcută din casa lor din Los Angeles, publicația Bazaar a dezvăluit că aceștia și-au luat o zi liberă de la toate activitățile pentru a sărbători evenimentul special alături de fiul lor în vârstă de un an, Archie Mountbatten Windsor.

„Aceștia vor să petreacă timp de calitate unul cu celălalt, ca o familie. Nu vor munci deloc și s-au asigurat că nu vor avea întâlniri și că nimeni nu îi va suna.”, a explicat o sursă pentru publicația menționată mai sus.

Cuplul mereu a marcat aceste ocazii în propriul mod special. Anul trecut, a fost dezvăluit că Prințul Harry a colaborat cu renumitul bijutier Lorraine Schwartz pentru a o surprinde pe Meghan cu o brățară încrustată cu diamante, pe care erau gravate zilele de naștere celor trei, Meghan, Harry și Archie.

Acest moment de relaxare este bine venit pentru cuplu, căci aceștia au lucrat în ultima vreme cu numeroase organizații de voluntariat pentru a îi ajuta pe cei ce au fost afectați de pandemie, dar au plănuit și lansarea propriei organizații nonprofit, Archewell. Deși majoritatea conferințelor au fost pe aplicațiile online, acest lucru nu i-a împiedicat pe cei doi din a avea un impact asupra societății.

Meghan și Harry și-au plănuit ziua simplu, bucurându-se unul de celălalt. Aceasta este prima aniversare de când ei au renunțat la îndatoririle regale și ar putea marca startul unei tradiții în familia lor.

Din fericire, deși au decis să renunțe la titlurile lor de seniori regali, aceștia se au unul pe celălalt, demonstrând iarăși ce legătură puternică au și faptul că trăiesc o dragoste exact ca în povești. Meghan susținea în trecut că secretul relației lor este de a uita de toată gălăgia ce îi înconjoară. „Noi ne axăm pe cine suntem ca și cuplu. Atunci când îndepărtezi toată gălăgia, devine ușor să te bucuri de a fi împreună cu cineva.”, spunea aceasta.

Vezi în galeria foto cele mai frumoase apariții ale cuplului!