News

Prințul Harry și Meghan Markle au cerut ajutorul Poliției! Ce pericol imens pândește cuplul regal

maria.apostol
January 17, 2022 13:48 PM

Prinţul Harry a cerut în instanță ajutorul Poliției și este dispus să plătească pentru acest serviciu. Motivul îl reprezintă siguranța pe care și-o dorește pentru el, Meghan Markle și cei doi copii, atunci când vor merge în Marea Britanie.  

Ducele de Sussex şi soţia sa, Meghan Markle, au pierdut protecţia Poliţiei în Marea Britanie. S-a întâmplat după ce au decis să se retragă din familia regală în 2020. Cuplul trăieşte în prezent în California împreună cu cei doi copii, Archie şi Lilibet.

Prinţul speră să-şi ducă copiii în ţara natală. Dar consideră că familia sa „nu se poate întoarce” în Marea Britanie pentru că este foarte periculos, a declarat un reprezentant legal al lui Harry. Care citează în special ameninţări „extremiste şi neonaziste”.

În vara lui 2021, „siguranţa sa a fost compromisă din cauza lipsei de protecţie a poliţiei atunci când a plecat de la un eveniment caritabil”, a continuat acesta. Pe 30 iunie, după o întâlnire caritabilă, maşina sa a fost urmărită de paparazzi în Londra.

Familia regală, implicată într-un nou scandal

Această acţiune în justiţie lansată în septembrie şi care vizează revizuirea unei decizii a Ministerului de Interne riscă să pună în dificultate familia regală. Care deja se confruntă cu ameninţarea unui proces în Statele Unite pentru agresiuni sexuale la adresa prinţului Andrew. Pentru a asigura continuitatea monarhiei, regina Elizabeth a II-a i-a retras fiului său Andrew orice rol oficial şi titlurile militare. Dar voci spun că acesta plăteşte prea mult pentru propria siguranţă.

Reprezentantul prinţului Harry a spus, pentru ageţia PA, că „Marea Britanie va fi întotdeauna patria prinţului Harry şi o ţară în care el vrea ca soţia şi copiii săi să fie în siguranţă”.

Prințul Harry și Meghan Markle au renunțat definitiv la atribuțiile regale

La începutul anului 2021, Prințul Harry și soția sa, Meghan, au părăsit definitiv casa regală britanică, anunțând-o pe regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii că nu îşi vor relua îndatoririle de membri ai monarhiei.

El susține că presa britanică îi „distrugea” sănătatea mintală. ”Știm cu toții cum poate fi presa britanică și mi-a distrus sănătatea mintală. Mă gândeam…acest lucru este toxic. Așa că am făcut ceea ce orice soț și orice tată ar face”, a spus Prințul Harry.

De când au renunțat la statutul de membri în familia regală, în ianuarie 2020, cuplul s-a mutat la Los Angeles și au început să își croiască noi vieți.