Prințul Harry și Meghan Markle au încetat disputele cu Casa Regală? Gestul uimitor făcut chiar de Regina Elisabeta

elena.toader
June 28, 2021 13:18 PM

Prințul Harry și Meghan Markle sunt, din nou, bine primiți în sânul familiei regale! Sau cel puțin, așa îți dorește Regina să fie. Ea este cea care a găsit o modalitate de a pune capăt conflictelor care au afectat familia regală britanică, conflicte cauzate de interviurile și declarațiile făcute în ultima vreme de Prințul Harry și Meghan Markle.

Suverana Marii Britanii a decis că este momentul ca pacea să revină în rândul familiei regale britanice, iar evenimentul care i-ar putea reuni pe toți membrii familiei este programat a avea loc în vara anului următor. Este vorba de Jubileul de Platină, evenimentul care marchează aniversarea a 70 de ani de domnie a Reginei Elisabeta a II-a, iar Prințul Harry și Meghan Markle au fost invitați oficial.

„Ducele și Ducesa de Sussex au fost invitați oficial și sunt sigur că Regina abia așteaptă să îi vadă acolo”, a declarat o sursă foarte apropiată familiei regale britanice pentru Dailymail. „Momentul balconului va fi decis mult mai aproape de data evenimentului, însă există o limită cu câți membri ai familiei regale se pot afla acolo și este foarte posibil ca cei care contribuie activ să fie mult mai sus pe listă decât Harry și Meghan”.

Când va avea loc Jubileul de Platină

Jubileul de Platină este programat a avea loc în iunie 2022 și va cuprinde numeroase evenimente ce se vor desfășura în cadrul unui weekend de 4 zile, festivitățile urmând să includă o paradă, petreceri stradale și un concert live la Palatul Buckingham, relatează elle.ro.

O altă sursă foarte apropiată familiei regale britanice a declarat pentru PageSix că toată familia speră ca Ducele și Ducesa de Sussex să participe la evenimente, sperând că așa îl vor revedea și pe fiul celor doi, micul Archie, dar și pe fetița care abia s-a născut.

„Bineînțeles că cei doi sunt invitați, este un eveniment de familie”, a precizat sursa, subliniind faptul că atât Prințul Harry cât și Prințul William au purtat la înmormântarea Prințului Philip medaliile lor care marchează Jubileul.

Prințul Harry trebuie să fie prezent în Anglia

În data de 1 iulie 2021, Prințul Harry trebuie să fie prezent în Anglia, la Kensington Palace’s Sunken Garden, pentru un eveniment memorabil: va fi dezvelită o statuie care o reprezintă pe mama lui, Prințesa Diana, ”Prințesa Inimilor”. Este un moment de suflet pentru Familia Regală, însă a fost neașteptat faptul că Meghan Markle nu va fi prezentă la această ceremonie. În iulie are loc cea de-a 60-a aniversare a regretatei Prințese Diana, iar în memoria sa va fi ridicată o statuie.

La acest eveniment vor participa și Prințul William și Prințul Charles. Fiii Prințesei Diana vor avea discuri separate care să marcheze momentul respectiv. Un apropiat al celor doi a spus: ”Meghan nu va călători cu avionul. Abia a născut, de data aceasta, prinţul Harry va merge singur”, arată Ok Magazine.

Sursa foto: Arhiva Verdict