News

Prințul Harry și Meghan Markle aveau conturi secrete de social media pentru a vorbi pe ascuns

iulia.statie
July 27, 2020 11:40 AM

Se pare că nu știm multe despre începuturile relației dintre Meghan Markle și Prințul Harry. Într-o nouă biografie regală, ‚Finding Freedon’, Omid Scobie, editorul publicației Bazaar și un corespondent regal, Carolyn Durand, discută despre primele întâlniri ale celor doi și despre cum puteau comunica unul cu celălalt.

Pe aceeasi tema10 reguli ciudate din Familia Regală Britanică

Cum s-au îndrăgostit cei doi

Se pare că după ce s-au văzut pentru trei ore și au avut o cină romantică în Londra la Soho House Dean Street Townhouse în vara anului 2016, aceștia erau complet vrăjiți unul de celălalt. Apoi, și-au dat rapid follow pe social media pentru a păstra legătura.

„Deși a povestit cum și-a petrecut timpul la Londra pe rețelele de socializare, Meghan știa că trebuie să păstreze întâlnirile un secret. Dar indiciile erau acolo. Cam la prima întâlnire, ea a început să urmărească un cont de Instagram misterios cu numele de SpikeyMau5. Pentru că nu avea fotografie de profil, pentru urmăritori nu a însemnat nimic, dar, de fapt, era contul privat al lui Harry.”, au explicat cei doi autori.

Explicând pseudonimul neobișnuit, Scobie și Durand au dezvăluit: „Un mare fan al muzicii house, el a conceput pseudonimul folosindu-se de o parte din numele unui DJ preferat, DeadMau5. Spikey provenea de la un nume folosit de Harry pe Facebook pentru un cont numit Spike Wells. Aceasta era o poreclă pentru Prinț, folosită în special de ofițerii din Scotland Yard.”

Ce mesaj îi transmitea Meghan Markle alesului său

„Contul de Facebook al lui Harry, înainte de a-l închide, avea o fotografie la profil cu trei tipi cu pălării panama. Spunea că este din Maun, Botswana. Înainte de fotografia respectivă, Harry se folosea de poza excentricului rege Julien din filmul Madagascar.”, au continuat aceștia.

Deși Meghan Markle a ținut întâlnirile cu Prințul un secret, ea s-a folosit de contul său de socializare pentru a îi transmite un mesaj omului de care era îndrăgostită, notează Scobie și Durand: „Mult mai îndrăzneață a fost postarea publică făcută de Meghan în seara primei lor întâlniri: o fotografie cu o bomboană Love Hearts ce avea inscripția Kiss Me, ea folosind descrierea ‚Lovehearts în Londra.’”

„Deși nu avea sens pentru nimeni altcineva, Harry a primit mesajul.”, au zis autorii.