News

Prințul Harry și Meghan Markle își măresc familia! Ducii de Sussex au primit un nou membru

nicoleta.ispasescu
August 27, 2018 13:14 PM

Prințul Harry și Meghan Markle au primit un nou membru în familia lor. Nu, nu este vorba despre un copil regal, însă cei doi au ales să aibă alături un câine regal.

Pe aceeasi temaPrimele declarații despre viitoarea fetiță a lui Meghan Markle și a Prințului Harry

Ducele și Ducesa de Sussex au adoptat un Labrador Retriever, care se pare că deja s-a mutat cu ei la Palatul Kensington.

Mulți cred că noul câine este un înlocuitor pentru Bogart, labradorul-shepherd pe care Meghan a fost nevoită să îl lase în urmă când s-a mutat în Marea Britanie pentru a fi cu Prințul Harry.

Meghan a reușit să-l aduca pe Guy, un cățel de rasă Beagle, care devenise deja celebru pe Instagramul fostei actrițe, înainte ca aceasta să îl închidă, conform regulilor regale.

După toate speculațiile cum că Meghan Markle ar fi însărcinată, se pare că cei doi se antrenează de pe acum pentru momentul în care vor deveni părinți, astfel că au adoptat un patruped, care s-a instalat deja în reședința regală, la Nottingham Cottage, pe care au primit-o drept dar de nuntă de la Regina Elisabeta a II-a.

„Câinele este deja fericit să fie adăpostit la cabana lor. La fel ca ducii de Sussez, câinele își va împărți timpul între palat și casa lor de la țară, din Cotswolds”a declarat o sursă regală pentru Daily Mail.

Acestea au fost singurile declarații care au fost făcute publice până acum, purtătorii de cuvânt ai Palatului Kensington au refuzat să comenteze mai multe despre acest eveniment și nu se știe deocamdată culoarea labradorului sau numele pe care i l-au dat Meghan și Harry.